Blandet godter, Cheesecake, Kager, Opskrifter

Baileys cheesecake med chokolade stykker

Baileys cheesecake med chokolade stykker

Baileys cheesecake med chokolade stykker

Baileys cheesecake med chokolade stykker

Baileys cheesecake med chokolade stykker

Desserter i glas er dejligt nemme at arbejde med. Der er ingen kageringe og kageplast man skal bakse med, det er ikke så vigtigt om cremen nu har sat sig 100%, og så er de perfekte at lave om formiddagen hvis du får gæster til aften.
Cheesecake kan laves i uendeligt mange versioner, jeg har eksperimenteret med lidt forskellige opskrifter, og det her er den sidste opskrift i rækken.
Den her baileys cheesecake består af en ostemasse med baileys, chokolade stykker og en helt klassisk kiksebund med digesive kiks.
Jeg har lavet min dessert i disse glas fra IKEA, du kan lave dem i lige præcis de glas du syntes er fine, men opskriften er tilpasset til 4 af disse.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Baileys cheesecake med chokolade stykker

Baileys cheesecake med chokolade stykker

Nemt og lækkert!
Udskriv Pinterest
Antal: 4 personer

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

KIKSEBUND

  • 90 g Digistive kiks
  • 30 g Smør

BAILEYS OSTECREME

  • 100 g Flødeost
  • 1 spsk. Flormelis
  • 0,5 dl Bailyes
  • 2,5 dl Fløde
  • 50 g Mørk chokolade
  • 3 bl. Husblas

PYNT

  • 1 dl. Fløde
  • Chokoladespåner

Sådan gør du

KIKSEBUND

  • Digestive kiksene knuses fint og blandes med det smeltet smør. Find dine fine dessertglas frem og fordel kiksebunden i glassene. Mas massen sammen i bunden af glassene, så det danner en jævn bund. Stil glassene på køl mens du laver ostecremen.

OSTEMASSE

  • Læg din husblas i blød i rigeligt koldt vand.I en skål piskes flødeost, flormelis og baileys sammen til en ensartet masse og vend det hakket chokolade i.Pisk fløden til let skum.
  • Kom den udblødte husblas i en skål, og giv den 10-15 sek. i mikroovnen til den lige akkurat er smeltet. Tag ca. 1/3 del af ostemassen og rør det hurtigt sammen med den smeltet husblas.
  • Vend husblas/ostemassen i resten af ostecremen. Vend det hele i den let pisket fløde og fordel det i glassene. Stil glassene på køl i ca. 4 timer. Serveres med pisket fløde sprøjtet i rosetter og lidt revet mørk chokolade på toppen.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering