Lækre bløde blåbærmuffins med hvid chokolade og en knasende topping. De er super nemme at lave, og tager ikke ret lang tid. Og så smager de også godt dagen efter.
Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.
Tænd ovnen på 215ºC. Start med at lave toppingen, bland alle ingredienserne sammen i en lille skål til en "smuldrende" masse. Stil til side.
I en stor skål blander du mel, bagepulver, natron og salt sammen. I en ny skål blander du smeltet smør, sukker, kornene fra vanilje stangen og æg. Pisk det let sammen og tilsæt så mælken, pisk igen.
Hæld de våde ingredienser i de tørre, og vend det sammen med en stor dejskraber. Når massen er næsten ensartet kommer du blåbær og den hakkede hvide chokolade i.
Kom muffin forme i en muffin pande, og fordel dejen i formene, fyld formene helt op, så du får en høj muffin. Drys din topping over.
Stil dine muffins i ovnen og bag dem i 5 min. ved 215ºC. Efter 5 min, skruer du ned for ovnen til 190ºC og bager dine muffins færdige i ca. 12 min. eller til en tandstik kommer ud ren.
Vi hjælper hinanden