Andet sødt, Bag med, Bagværk, bær, Blandet godter, Kager, Opskrifter

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Lækre bløde blåbærmuffins med hvid chokolade og en knasende topping.
De er super nemme at lave, og tager ikke ret lang tid. Og så smager de også godt dagen efter.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Blåbærmuffins med hvid chokolade

Lige til at tage med
Udskriv Pinterest
Antal: 16 portioner

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

DEJEN

  • 120 g Smør
  • 300 g Hvedemel
  • 1 tsk Natron
  • 1 tsk Bagepulver
  • 0.5 tsk. Salt
  • 2 Æg
  • 200 g Rørsukker
  • 1 Vanilje stang
  • 2.5 dl Mælk
  • 220 g Hvid chokolade
  • 200 g Blåbær

TOPPING

  • 50 g Sukker
  • 1 spsk. Hvedemel
  • 10 g Smør
  • 0.25 tsk. Kanel

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 215ºC. Start med at lave toppingen, bland alle ingredienserne sammen i en lille skål til en "smuldrende" masse. Stil til side.
  • I en stor skål blander du mel, bagepulver, natron og salt sammen. I en ny skål blander du smeltet smør, sukker, kornene fra vanilje stangen og æg. Pisk det let sammen og tilsæt så mælken, pisk igen.
  • Hæld de våde ingredienser i de tørre, og vend det sammen med en stor dejskraber. Når massen er næsten ensartet kommer du blåbær og den hakkede hvide chokolade i.
  • Kom muffin forme i en muffin pande, og fordel dejen i formene, fyld formene helt op, så du får en høj muffin. Drys din topping over.
  • Stil dine muffins i ovnen og bag dem i 5 min. ved 215ºC. Efter 5 min, skruer du ned for ovnen til 190ºC og bager dine muffins færdige i ca. 12 min. eller til en tandstik kommer ud ren.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering