Bløde bamseboller

12 personer

Bløde bamseboller

Hvis du har fulgt med på min Instagram story ved du, hvor meget jeg har kæmpet for, at finde den perfekte opskrift på bløde bamseboller.
Jeg vil skyde på, at jeg har bagt dem 8-10 gange, inden for den sidste måned.

Men det er lykkedes! Jeg er kommet frem til en opskrift der er mega god. Bollerne bliver lækre gyldne på toppen, skorpen er fin og tynd, og midten er blød, saftig og ultra lækker.

De holder sig lækre i flere dage. Jeg har lige spist en på. 3. dagen og de er stadig fugtige og lækre.

Hele hemmeligheden til en god boller ligger i æltningen.
Dejen skal æltes lige tilpas så du får det lækreste gluten net, men ikke så meget at dejen begynder at falde fra hinanden igen.
Det kan du læse meget mere om i opskriften.

Når du har læst denne opskrift er du 100% klædt på til at lave de lækreste, blødeste, saftigste bamseboller der nogensinde er set på et fødselsdagsbord. Selv lagkagen vil komme til at ønske at den var en bamsebolle med tandsmør.

Denne dej kan også snildt anvendes til fastelavnsboller, kringler og andet sødt bagværk.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter