Vores fantastiske bryllup – 4 års bryllupsdag

Instagram har talt

I går på Instagram spurgte jeg jer, om I ville se nogle billeder fra vores bryllup, og det ville I gerne! Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et lille blogindlæg om vores helt fantastiske dag, selvfølgelig med en masse billeder.

Først vil jeg lige sige tillykke med bryllupsdagen til min dejlige mand Stefan, jeg kunne ikke ønske mig en bedre mand at dele livet med. Der er sket rigtig meget siden vi blev gift, vi har fået to lækre unger, købt et hus, du er blevet færdiguddannet og har fået et “rigtigt voksen job”. Kære Stefan, jeg glæder mig til at tilbringe mange flere år sammen med dig, jeg elsker dig og det ved jeg vores børn også gør!

5. juli 2014

Lørdag d. 5. juli 2014 blev jeg gift med min dejlige mand Stefan i skovkapellet ved Langesø. Et lille fint kapel, placeret på toppen af en bakke, i skoven ved en fantastisk sø – Langesø – virkelig smukke omgivelser.

Kirken var proppet med festklædte gæster, solen skinnede og det var den perfekte dag til bryllup!

Mens min mand nervøst ventede i kirken med hans forlover, ankom jeg ude foran kirken med min far og mine 3 brudepiger.

Min smukke buket havde Stefan bestilt hos Stine, (fra MaMeNohr.dk) min fætters kone, og hold nu op var var den bare flot, jeg har den stadig stående og faktisk fik jeg en af blomsterne forsølvet efter brylluppet, det er jeg virkelig glad for at jeg gjorde!

Min dejlige far fulgte mig selvfølgelig op ad gulvet, og hold nu op hvor var jeg nervøs, jeg kunne ikke kigge på Stefan ret lang tid ad gangen, for så var jeg begyndt at stortude, og det var jeg blevet enig med mig selv om, at det ville jeg ikke.

Vielsen

Selve vielsen var rimelig standart, og jeg husker ikke rigtig præstens tale, andet end at den ikke var personlig, da ingen af os kendte præsten, og det var også fint nok. Efter vi havde sagt vores ja’er sagde præsten “og så ville det være på sin plads hvis du gav din kone et kys” og det gjorde Stefan så, på ægte Hollywood maner så hele kapellet brød ud i klapsalver, det var et fantastisk øjeblik.

Ude foran kirken stod en hel flok løbere klar med deres klubtrøjer og løbesko og lavede espalier for os. På det tidspunkt var jeg træner i løbeklubben i Søndersø og Stefan løb i klubben.

Ris og billeder

Efter kirken fik vi sagt hej til alle vores gæster, de fik kastet en masse ris på os og vi fik taget nogen virkelig fine billeder med vores gæster, familie, venner og bare af os to, så dem kan I se her:

Photobooth

Alle gæsterne stod klar i forsamlingshuset, som vi dagen før havde pyntet op, og ventede på os da vi ankom fra fotograferingen. Vi havde opstillede en photobooth og en masse props/udklædninger så alle vores dejlige gæster kunne tage en masse billeder, og det skal jeg lige love for at de gjorde. Der blev taget næsten 1000 skønne billeder, du kan se et udpluk af dem i den her video.

Massere DIY

Til oppyntningen havde vi lavet det hele selv. For det første syntes jeg det var vildt sjovt at få lov til at være kreativ, og for det andet så havde vi ikke råd til store fancy blomster dekorationer og købt færdiglavet pynt. Og jeg er stadig ret godt tilfreds med resultatet, ja der er da lige nogle enkelte ting jeg nok ville have gjort anderledes i dag, men pyt, vi havde en fest!

Med ca. 80 gæster vidste vi godt at gavebordet nok skulle være stort, men vi havde ikke i vores vildeste fantasi forestillede os at det ville være SÅ stort, det var virkelig overvældende, og det tog os nogle dage at få et overblik over alle gaverne.

Taler og indslag

Maden var fantastisk, og alle indslagene var med til at gøre aftenen helt speciel. Der blev grint, tudet og tænkt over tingene, jeg havde holdt tårerne tilbage hele aftenen, selv under Stefans helt fantastiske tale til mig, men da så min barndomsveninden og hendes forældre rejste sig op, så kunne jeg simpelthen ikke holde tårerne tilbage længere, og det var ikke køn

Jeg havde selvfølgelig også lavet en tale til Stefan, men jeg vidste, at hvis jeg holdt en traditionel tale, ville jeg tude hele vejen igennem den og jeg ville være mega nervøs op til at den skulle holdes. Derfor lavede jeg en film til ham. Jeg havde fået en masse venner og familie til at filme små klip af dem selv der dansede til “Happy” I kan se filmen lige her

Bryllupskage skulle der selvfølgelig til, og det skulle være jordbærtærte! Da bryllupskagen var spist, og brudevalsen danset spillede dj’en op til dans og vi festede til kl. 5 næste morgen. Det var en helt fantastisk dag, og jeg gør det gerne igen!

 

 

Læs også

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter