Brændte mandler
Det er slet ikke så svært
Duften af brændte mandler minder mig altid om hyggelige julemarkeder og gode stunder med familien. Og det er da indbegrebet af jul
Her kommer en nem opskrift på de lækre mandler. Som slet ikke er så svære at lave.
Er du til lækkert julebag, så tag et kig på de lækreste vaniljekranse.
Tak fordi du læser med
Du kan følge med på Instagram her og facebook her
Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her
Ingredienser
- 200 g Mandler
- 200 g Sukker
- 75 g Vand
Sådan gør du
- Find et stykke bagepapir frem og læg det på bordet. Kom vand, mandler og sukker på en varm pande (ikke max varme, men mellem medium og max) og rør godt rundt så alt sukkeret er vådt.
- Vend hele tiden mandlerne så det ikke brænder på. Når sukkeret begynder at tykne og blive til sirup, skal du være ekstra obs på at det ikke brænder på. Bliv ved med at røre rundt ind til vandet er fordampet igen, og det ligner at det er gået galt 😉 Sukkeret bliver hvidt, tørt og smuldende.
- Du skal fortsætte med at vende mandlerne ind til sukkeret igen begynder at smelte og blive gyldent. Når der er ca. halvt smeltet sukker på mandlerne tager du dem af panden, og fordeler dem på bagepapiret. De skal ikke røre hinanden for meget så hænger de sammen.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!