Andet sødt, Bag med, Bagværk, Blandet godter, Bradepandekager, Chokolade, Kager, nødder, Opskrifter

Brownies med mælke chokoladecreme

Brownies med mælke chokoladecreme

Brownies med mælke chokoladecreme

Brownies med mælke chokoladecreme

Brownies med chokoladecreme

Nogen gange er det bare rigtig dejligt at det er nemt, og det er den her kage!

Det er en chewy brownie med mørk chokolade, pecan nødder, og rigeligt med smør. På toppen pryder en silkeblød mælkechokolade creme med friske bær.

Hvis du er vil med chokolade kage, så vil du elske mit bud på Verdens bedste chokoladekage

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Brownies med mælke chokoladecreme

Brownies – den eneste opskrift du behøver!

Udskriv Pinterest
Antal: 12 stk

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

MÆLKECHOKOLADE CREME

  • 300 g Mælke chokolade
  • 300 g Fløde

BROWNIE

  • 4 Æg
  • 2 tsk. Instant kaffepulver
  • 100 g Kakaopulver
  • 1 tsk. Salt
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 220 g Smør
  • 400 g Sukker
  • 170 g Hvedemel
  • 200 g Chokolade knapper
  • 100 g Pecan nødder

PYNT

  • Sommerbær

Sådan gør du

MÆLKECHOKOLADE CREME

  • Hak chokoladen fint, og kom den i en skål der kan tåle at komme i mikroovnen. Hæld også fløden i skålen. Har du ikke en mikroovn, kan det gøres over vandbad, ved lav varme.
  • Giv blandingen 30 sek. ad gangen, rør i blandingen løbende. Når den begynder at smelte skal du give den 20 sek. ad gangen.
    Når der kun er få og små klumper chokolade tilbage, skal du stoppe med at varme på massen, og røre ind til at chokoladen er opløst.
  • Husk at skrabe bunden godt, her samlet chokoladen sig ofte.
    Når massen er ensartet skal du komme film helt ned på massen, og sætte den på køl til den er max. 5 grader.

BROWNIE

  • Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Beklæd en springform ø25 med bagepapir i bunden.
  • Kom smøren i en gryde og smelt det ved lav varme. Når smøren næsten er smeltet, kommes sukkeret op i sammen med halvdelen af chokoladen (fint hakket), og det lunes med i ca. 5 min., det må endelig ikke koge, ind til chokoladen er smeltet. Tag det af varmen, og lad det køle 5-10 min.
  • I en skål blandes æg, kakao pulver, salt, bagepulver og instant kaffe pulver godt sammen, så det bliver en ensartet masse.
  • Kom sukker/smør/chokolade blandingen op i skålen med kakao.
  • Rør det let sammen og kom her efter mel, groft hakket pecan nødder og chokolade stykker i. Vend dejen rundt til der ikke længere er mel klumper. Kom dejen i din springform og fordel den jævnt med en palet.
  • Sæt den i ovnen i ca. 25-30 min.
    Tjek kagen ved at stikke en kødnøl i den, sidder der dej på skal den have lidt længere
    (Husk der godt kan sidde lidt smeltet chokolade på.)
  • Lad kagen køle helt af inden du kommer cremen på den.

PYNT

  • Når din chokoladecreme er kold (max 5 grader) pisker du den op med en håndmixer, gerne på lav hastighed, pludselig går det stærkt og så skiller den.
  • Når cremen er pisket luftig, stopper du.
    Cremen fordeles på toppen af kagen, du kan enten "bare" smøre den på, eller sprøjte den op med en fin tyl.
  • Pynt med bær, blomster, pyntekugler mm.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering