Chocolate Chip Cookies
Chocolate Chip Cookies
Cookies er noget af det bedste jeg ved. De er super nemme at lave, det tager ikke alverdens tid, og så kan de kombineres i det uendelige! De kan laves sprøde, seje, bløde og lige midt i mellem. Disse chocolate chip cookies er sprøde uden på, og en smule seje i midten, lige som jeg bedst kan lide dem.
Tak fordi du læser med
Du kan følge med på Instagram her og facebook her
Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her
Ingredienser
- 250 g Mel
- 1,5 tsk. Natron
- 1 tsk. Bagepulver
- 0,5 tsk. Salt
- 4 dl. Havregryn
- 1,5 dl. Valnødder
- 230 g Smør
- 3 dl Sukker
- 1 Æg
- 1,5 spsk. Mælk
- 2 tsk. Vanilje ekstrakt
- 250 g Chokolade knapper
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 180 grader, og beklæd 2 bageplader med bagepapir.
- I en skål blandes mel, natron, bagepulver og salt. Blend havregrynene kort så den er halvgrov, og sæt den til side. Blend også kort valnødderne, de må ikke blive til "mel".
- I en ny skål røre du smør og sukker blødt i ca. 5 min. (Brug gerne en røremaskine med K-spaden på). Slå ægget ud i smør blandingen, og rør til det er en ensartet masse. Tilsæt nu mælk og vanilje.
- Rør mel-blandingen i, og mix det til det kun lige er kombineret. Tilsæt nu havregryn, valnødder og chokolade.
- Placer kugler (på størrelse med en 5 kr.) af dejen på bagepapiret med ca. 5 cm mellemrum mellem hver, da de flyder lidt ud. Giv dem et let tryk, så toppen bliver flad.
- Bag i ovnen i 10-12 min. indtil kanten er en smule lysebrun. Når de er bagt skal de køle på en bagerist.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!