Bag med, Cheesecake, Chokolade, Kager, Opskrifter

Chokolade cheesecake i glas – på den nemme måde

Chokolade cheesecake i glas – på den nemme måde

Chokolade cheesecake i glas – på den nemme måde

Chokolade cheesecake i glas – på den nemme måde

Chokolade cheesecake i glas – på den nemme måde

En lækker, blød og cremet chokolade ostecreme, på en sprød let saltet kiksebund, toppet med flødeskum, chokoladesovs og revet chokolade – hvad mere kan man ønske sig end en chokolade cheesecake

Chokolade er noget af det jeg har aller sværest ved at holde mig fra, jeg ELSKER det! Derfor har jeg lavet en nem chokolade cheesecake, for cheesecake er også en af mine ynglings desserter.

De her banditter, er virkelig nemme at bikse sammen, og så smager de intet mindre end fantastisk, specielt når man ELSKER chokolade som jeg gør! De bliver serveret i glas, derfor er der ingen husblas i, hvilket bare gør dem endnu lettere at lave – og det er jo bare et plus.

Opskriften er ret simpelt at gå til, og er du ikke til mørk chokolade kan du bare bruge den chokolade du aller bedst kan lide! Den er nok heller ikke helt dum med en plade Marabou med Daim/Oreo i

De glas jeg har brugt er disse fra IKEA, de er geniale til portions desserter. og så koster de ikke ret meget.

Opskriften giver 4 glas.

Hvis du er vild med cheesecake, så se alle mine andre opskrifter på cheesecakes lige her.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Har du set vores webshop med lækkert bageudstyr?

Chokolade cheesecake i glas – på den nemme måde

Chokolade cheesecake i glas – på den nemme måde

Syndig chokolade
Udskriv Pinterest
Antal: 4 stk

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

KIKSEBUND

  • 100 g Digistive kiks
  • 40 g Smør

CHOKOLADEMASSE

  • 120 g Mørk chokolade
  • 140 g Mascarpone
  • 50 g Farin
  • 2 spsk. Mælk
  • 1 stk. Vanilje stang
  • 1 dl. Fløde

Sådan gør du

KIKSEBUND

  • Knus kiksene fint i en mini hakker og smelt smøret. Bland kiks og smeltet smør godt sammen.
  • Fordel kiksemassen i de 4 glas/skåle, og mas dem flade med bunden af et lille glas. Stil på køl.

CHOKOLADE OSTEMASSE

  • Chokoladen smeltes i mikroovnen, lad den køle ned til den bliver fingervarm, stil den evt. i køleskabet mens du laver resten af cremen.
  • Mascarpone, farin, mælk og vanilje piskes sammen til en ensartet masse. Kom fløden i, og pisk det til en creme. Vend den nu afkølet chokolade i.
  • Tag bundene ud af køleskabet og fordel chokolade ostemassen over dem og glat toppene ud. Stil glassene på køl i en lille times tid ( de kan sagtens stå længere).
  • Pynt evt. med en omgang flødeskum, lidt chokoladesovs og revet chokolade.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *