Donuts med glasur

16 personer

Donut med glasur er der ikke meget der slår!
Slet ikke når de er hjemmelavet og stadig lune!
Jeg har længe gået og grublet over en god opskrift på donuts.
Jeg ville gerne ramme noget der var let, luftigt, saftigt og en anelse sprøde uden på. Jeg har testet 2 versioner af opskriften, én med mælk og én med vand. Jeg var overbevist om, at den med mælk da helt sikkert ville være bedst!
Men jeg tog fejl, den med vand slog mælkeversionen med flere længder. Den var meget lettere, mere fluffy og virkelig saftig.

Jeg fik flere til at testsmage de to versioner mod hinanden, og svaret var det samme hele vejen rundt. Den med vand er bedst. Derfor får I her en van(d)vittig lækker opskrift på donuts.

Og hvis der er noget du er i tvivl om, så spørg endelig!
En donut smager bedst den dag de bliver lavet.

star

2 kommentarer

Ulla

Kan de fryses ?

Pernille fredsgaard

Hejsa 💘
Jeg ville høre om det var muligt at fryse donuts, uden pynt selvfølgelig, og de så stadig bliver gode?
Ville gerne have dem til mit bryllup, og lave dem selv (vi laver nemlig kagebuffet) så ville gerne lave dem lidt før så jeg ikke får alt for meget at se til, da jeg nemlig selv skal lave alle kager der skal serveres. 🤞🏼🙄💘

Knus Pernille

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter