Eton mess
Eton Mess er en fantastisk nem dessert, der virkelig smager af sommer. Jeg har lavet en lækker version med rå marineret jordbær i Galiano.
Desserten, kan varieres i det uendelige. Jordbærene kan marineres i lige præcis den type alkohol du bedst kan lide.
Du kan lave dine marengs selv, eller købe dem færdige.
Tak fordi du læser med
Du kan følge med på Instagram her og facebook her
Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her
Ingredienser
- 360 g Jordbær
- 2 spsk. Rørsukker
- 1 spsk. Galliano
- 2 dl Fløde
- 60 g Marengs
- Vaniljeis
Sådan gør du
- Skyl jordbærrene, og skær dem i kvarte. Kom dem i en skål, drys rørsukker over og kom Galliano i. Bland det rundt, dæk skålen til og stil jordbærrene på køl i 1-2 timer.
- Inden desserten skal spises tages isen op af fryseren, marengsen knuses i grove stykker og fløden piskes til skum. Find 4 fine glas/skåle frem og anret desserten heri.
- Start med at komme lidt jordbær i glasset, så is, marengs og flødeskum, og start forfra igen.
- Pynt af med lidt jordbær og marengs.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!