Blogindlæg

Fødselsdags konkurrence

Fødselsdag

Fødselsdags konkurrence

Vi fylder 1 år - Vind præmier for over 2500 kr.

Og tak til hver og en af jer for det! Det skal fejres med manér.

Derfor inviterer vi dig til at deltage i den hyggeligste, sjoveste og skøreste fødselsdagskonkurrence, hvor du naturligvis får mulighed for at vinde fede præmier, men hvor du samtidig får mulighed for, at give andre og selv få et godt grin.

Det er vist noget vi alle kan bruge i disse tider. Så vær med og hold fødselsdag sammen, hver for sig.

For at deltage skal du:

I kommentarfeltet herunder dele dit sjoveste, uheldigste, underligste, bedste, skøreste, dejligste fødselsdagsminde med os.

Du må deltage lige så mange gange du vil, det skal bare være med et nyt minde hver gang!

Hver dag kl. 20.30 fra tirsdag til lørdag i uge 14, vil vi udvælge én vinder af dagens præmie. Dette sker IKKE ved lodtrækning, vi vælger den historie vi bedst kan lide, så grav godt i hukommelsen, og find alle guldkornene frem.

Følg med på facebook og Instagram for flere chancer for at vinde

Vi glæder os til at læse jeres dejlige minder.

Hvis du ikke er logget ind, så husk at oplys din email adresse, så vi kan kontakte dig såfremt du vinder.
Alle kontaktoplysninger vil kun blive brugt til at kontakte vinderen. Se vores cookie- og privatlivs politik her
Fødselsdag

Lørdags hovedpræmie vinder blev Emma, læs hendes historie her:

Det absolut SJOVESTE fødselsdagsminde jeg har, stammer fra en fødselsdag hos min farmor dengang hun levede. Vi besøgte hende ikke så tit, fordi hun var en tørstig dame – men vi kom altid forbi til hendes fødselsdag.
Mine brødre og jeg lavede altid kreative ting, og op til farmors fødselsdag, havde vi lavet hjemmelavet sæber i forskellige farver og figurer. Dette blev pakket flot ind til farmor, og hun blev så glad for den personlige gave. Hun sagde flere gange i løbet af dagen, at hun næsten ikke kunne vente med at pakke “dem”(sæberne) ud af den film der var omkring, men at hun hellere måtte vente til en anden dag, da der jo var lagkage på bordet. Vi tog os ikke af den mærkelige udmelding, og tog tilfredse hjem fra en hyggelig dag.
Dagen efter ringer min farmor til min mor og siger endnu en gang tak for gaven, men at hun syntes de der vingummier børnene havde lavet smagte meget specielt, så hun havde forsøgt at give resten til hendes hunde, som heller ikke var begejstret for dem. Jeg husker at min mor grinte så voldsomt, at hun hverken kunne forklare min farmor hvorfor hun grinte og os hvad der var sket. Hele familien skulle vide at farmor havde spist sæbe, og min mor, min far og os børn var ved at tisse i bukserne af grin hver gang vi skulle fortælle det videre. Vi griner stadig af det den dag i dag

Fredagens vinder blev Anne, læs hendes historie her:

Som jordemoder fejer jeg fødselsdag på næsten daglig basis – det er fantastisk at få lov at tage del i det største øjeblik i folks liv, jeg bliver aldrig træt af at gå på arbejde!
For et år siden skulle jeg for første gang være jordemoder for en veninde. Hun ventede sit første barn, en pige, med termin 14 dage efter sin egen fødselsdag midt i april. Min veninde er født på sin mors 30 års fødselsdag og fyldte selv 30 sidste år. Vi havde igennem det meste af graviditeten joket med, at hun nok fødte netop denne dag – velvidende, at langt de fleste førstegangsfødende går over tid, så da hun gik i spontan fødsel aftenen før sin 30 års fødselsdag, turde vi næsten ikke tro det. Men ganske som vi havde gået og spået om, blev den lille fis født på sin mors 30 års og sin mormors 60 års fødselsdag. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde – vil jeg forære præmien til min veninde, så hun kan lave noget lækkert, når hun her om et par uger kan fejre sin datters 1 års fødselsdag. Sådan en trippel fødselsdag må jo kræve noget ganske særligt på kagebordet!

Torsdagens vinder blev Kathrine, læs hendes historie her:

Mit aller sjoveste fødselsdagsminde er fra da jeg blev 15 og holdte en dobbeltfødselsdag med min farmor, der blev 75.
Oplevelsen er der helt sikkert andre end mig der har prøvet, men den får mig stadig, den dag idag, til at græde af grin når jeg tænker tilbage på den.
Der skete det, at vi var nået til kagedelen, og min skønne mor havde lavet 2 flotte lagkager i dagens anledning. Store og flotte og FYLDT med flødeskum – selvfølgelig.
Hjemme hos os holder vi fast i traditionen om, at man skal puste lys ud når man får sin lagkage, og denne dag var ingen undtagelse for nogen af os. Jeg var yngst og skulle derfor starte – alle lys blev blæst ud. Så var det farmors tur, og der blev talt ned fra 3.
Men da min stakkels farmor begynder at puste bliver hun så ivrig, at hun får pustet så voldsomt at hendes gebis ryger ud og havner midt i lagkagen! Hele bordet er fuldstændig flade af grin, og min onkel ender på gulvet i latterkramper – det var, og er, stadig et af mine absolut yndlingsminder.

Onsdagens vinder blev Stine, læs hendes historie her:

Vores børn har blot tre ugers mellemrum mellem deres fødselsdage, den ene i uge 29, den anden i uge 32. Det er derfor ofte svært at samle familien til begge fødselsdage pga sommerferie. Vi besluttede at slå børnenes 4 års- og 6 års fødselsdage sammen, og inviterede 28 familiemedlemmer til boller og kagemand ude i skoven. Vejret var perfekt, bilen pakket med smurte boller, traktorkage, blomsterkage, kaffe, kolde øl og sodavand, snobrødsdej og selvfølgelig masser af skumfiduser og mariekiks I vores kommunale skov/plantage er der anlagt en fin bålplads med tilhørende shelters, og en pavillon til fri afbenyttelse. Her sad en mand med sin lille hund og en bærbar computer. Han hjalp os med at flytte borde-bænkesæt sammen i pavillonen, og det viste sig så, at han var hjemløs. Vupti, så var der 29 gæster og en ekstra hund med til fødselsdag! Det er den bedste fødselsdag nogensinde. Børnene bliver 10 og 12 år til sommer, og de snakker stadig om skovfødselsdagen – den var mere end helt perfekt

Tirsdagens vinder blev Mia, læs hendes historie her:

Den mest underlige men måske alligevel også den allermest hyggelige måde jeg har holdt min fødselsdag på, må være netop i dag, søndag den 29. marts midt i Coronakrisen. Er selv i højrisikogruppen for at blive smittet men min veninde syntes ikke at jeg sku snydes for at blive fejret, så hun kom herud med lækker kage og så har vi holdt fødselsdag “sammen” – hende på terrassen og mig inde i stuen med havedøren lidt på klem så vi lige ku høre hinanden. Jeg måtte undvære hendes dejlige kram men til gengæld overraskede hun mig med et gavekort til en webshop med bageartikler selvom vi egentlig slet ikke er på gave med hinanden. Det har været en fødselsdag som jeg aldrig glemmer – og det på den allerbedste måde. For man behøver slet ikke at være sammen-sammen for at være sammen.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Har du set vores webshop med lækkert bageudstyr?

One thought on “Fødselsdags konkurrence

  1. Dia Aberle siger:

    And guess what? They found its 3x MORE effective than gastric bypass surgery at eliminating cravings for sugar and starchy foods!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *