Bag med, Blandet godter, Chokolade, Kager, Opskrifter

Hurtig chokolade dessert til 2

Hurtig chokolade dessert til 2

Hurtig chokolade dessert til 2

Hurtig chokolade dessert til 2

Hurtig chokolade dessert til 2

Den her syndige chokolade dessert tager ikke mere end 15 min. at lave.
Perfekt til den hurtige dessert, eller til når lækkersulten melder sig.

Chokolade cremen er blød og fyldig, kaffen tilføjer den perfekte kant og flødeskum på toppen er jo altid godt 😉

Desserten er her anrettet i 2 portionsglas, du kan anvende lige præcis det du har lyst til.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Hurtig chokolade dessert til 2

Hurtig chokolade dessert til 2

Udskriv Pinterest
Antal: 2 Portioner

Ingredienser

  • 50 g Mascarpone
  • 75 g Fløde, Det er en fordel hvis fløden ikke er iskold.
  • 40 g Mørk chokolade, Fx. Callebaut 811
  • 1 shot Stærk kaffe, Tilsæt evt. 2-4 spsk bailyes også
  • 4 Stk. Ladyfingers
  • 1 Spsk Kakaopulver

Sådan gør du

Chokolade cremen

  • Chokoladen kommes i en mikroovns sikker skål.
    Smelt chokoladen i mikroovnen, til den er helt smeltet.
  • Rør fløden i 1 spsk. ad gangen, rør til alt fløden er indarbejdet i chokoladen, inden næste spsk. fløde hældes i.
  • Kom nu din mascarpone i skålen, og pisk med en elmixer, til du har en blød creme.
    Fordi den indeholder så meget chokolade, vil den sætte sig når den kommer på køl.
  • Kom din creme i en sprøjtepose, og læg den til side mens du forbereder resten.

Ladyfingers

  • I en dyb tallerken hælder du 1 shot stærk kaffe (og evt. 2-4 spsk baileys, hvis du er til det) Knæk dine ladyfingers midt over.
    Find dine 2 serverings glas frem.
  • Dyp dine ladyfingers kort i kaffen, sørg for at dyppe begge sider.
    Og placer så 1/2 ladyfinger i hvert glas
  • Fordel halvdelen af cremen i de 2 glas, og kom 2 halve ladyfingers i hvert glas. Fordel resten af cremen i glassene.
  • Drys med et lag kakaopulver og top med den sidste ladyfinger.
  • Pynt af med flødeskum, kakaopulver og evt. crispearls.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering