Kanelstang med remonce og creme

3 personer

Hjemmelavet kanelstang med remonce og creme er en klassiker på kagebordet.

Jeg kan næsten smage den bare ved at kigge på billedet. En blød, lækker og smørfyldt dej. Fyldt op med mere smør, sukker og kanel. Og for at gøre det ekstra lækkert, en omgang vaniljecreme.

Dejen er præcis den samme som til mine lækre bamseboller den kan nemlig varieres i det uendelige.
Stangen gør sig ekstra godt med lidt mandelflager og en klassisk glasur på toppen.

Når jeg laver kanelstang med remonce og creme, bager jeg den i en aluform, den gør det utrolig nemt at holde fyldet inde i kagen, samt for kagen at holde formen.

Den kan sagtens bages på en bageplade, men man vil ikke opnå helt det samme lige resultat.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter