Bagværk, Blandet godter, Bradepandekager, Kager, Klassiker, Opskrifter

Klassisk mazarinkage

Klassisk mazarinkage

Klassisk mazarinkage

Klassisk mazarinkage

Klassisk mazarinkage

En god gammel klassiker skal man ikke pille for meget ved, derfor får I her en helt klassisk, mazarinkage med chokolade på toppen.
Den er blød, svampet og så smager den fantastisk.
Når du skal bage den her kage, er det vigtigt at dine æg og dit smør har samme temperatur, ellers skiller dejen når du pisker den.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Har du set vores webshop med lækkert bageudstyr?

Klassisk mazarinkage

Klassisk mazarinkage

Klassisk, lækker kage der passer lige til kaffen
Udskriv Pinterest
Antal: 8 stk

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

SANDKAGEDEJ

  • 150 g Smør
  • 150 g Sukker
  • 1 Vanilje stang
  • 4 Æg
  • 150 g Mel
  • 1 tsk. Bagepulver

MAZARINMASSE

  • 250 g Marcipan
  • 90 g Smør
  • 1 Æg
  • 125 g Sukker

PYNT

  • 175 g Chokolade
  • Chokoladespåner

Sådan gør du

SANDKAGEDEJ

  • Tænd ovnen på 170ºC varmluft. Pisk sukker, kornene fra vaniljestangen og smør sammen til en luftig masse. Pisk æggene og blommerne i lidt ad gangen ind til massen er homogen.
  • I en anden skål blandes mel og bagepulver. Sigt melet i æggeblandingen og vend det forsigtigt sammen. Sæt til side, og lav mazarinmassen.

MAZARINMASSE

  • Ælt marcipan og sukker sammen med hænderne. Kom smøren i lidt efter lidt og ælt det sammen. Tilsæt til sidst ægget og bland det godt sammen. Vend de 2 deje sammen, til det er en ensartet masse.
  • Beklæd en springform med bagepapir i bunden og spray siderne med fedtstof. Hæld dejen i formen og bag den midt i den varme ovn i 30-40 min.
  • Kagen er færdig, så snart en kødnål kan stikkes i kagen, og den kommer ren ud.
  • Når kagen er kold kan du pynte den med smeltet chokolade og chokoladespåner, eller noget andet fint pynt.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering