Klatkager
Klatkager – Rester på den lækre måde
Når menuen står på risengrød her hjemme om aftenen, er det en selvfølgelighed at disse lækre klatkager følger morgenen efter! Derfor laver jeg ofte ekstra portion af risengrøden, bare for at være sikker på, at vi ikke spiser det hele om aftenen.
Tak fordi du læser med
Du kan følge med på Instagram her og facebook her
Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her
UDSTYR I SHOPPEN
- Vaniljepasta
Ingredienser
- 750 g Risengrød
- 2 spsk. Sukker
- 0.5 tsk. Vaniljepulver
- 3 Æg
- 4 spsk. Hvedemel
- Smør
- Topping
Sådan gør du
- Bland hele molevitten sammen til en ensartet masse. ("dejen" kan ikke laves før den skal bruges, så bliver den tynd)
- Kom en klat smør på en varm pande, og sæt små klatkager af, og steg dem til de er gyldne på begge sider.
- Serveres med en god marmelade, sirup eller hvad du lige har lyst til.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!