Bagværk, Blandet godter, Højtider, Kager, Klassiker, Opskrifter

Klatkager

Klatkage

Klatkager

Klatkage

Klatkager – Rester på den lækre måde

Når menuen står på risengrød her hjemme om aftenen, er det en selvfølgelighed at disse lækre klatkager følger morgenen efter! Derfor laver jeg ofte ekstra portion af risengrøden, bare for at være sikker på, at vi ikke spiser det hele om aftenen.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Klatkage

Klatkager

Rester på den lækre måde
Udskriv Pinterest
Antal: 4 personer

UDSTYR I SHOPPEN

  • Vaniljepasta

Ingredienser

  • 750 g Risengrød
  • 2 spsk. Sukker
  • 0.5 tsk. Vaniljepulver
  • 3 Æg
  • 4 spsk. Hvedemel
  • Smør
  • Topping

Sådan gør du

  • Bland hele molevitten sammen til en ensartet masse. ("dejen" kan ikke laves før den skal bruges, så bliver den tynd)
  • Kom en klat smør på en varm pande, og sæt små klatkager af, og steg dem til de er gyldne på begge sider.
  • Serveres med en god marmelade, sirup eller hvad du lige har lyst til.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering