Mad, Morgenmad, Opskrifter

Lækker hjemmelavet sprød müsli

hjemmelavet sprød müsli

Lækker hjemmelavet sprød müsli

hjemmelavet sprød müsli

Lækker hjemmelavet sprød müsli.

Yoghurt naturel, müsli og lidt bær plejer at være det jeg spiser til morgenmad i hverdagene. Men jeg har haft svært ved at finde en müsli der faldt lige i min smag. Ofte blev det enten meget sundt og efter min smag kedeligt, eller også blev det alt for sødt og meget hurtigt vammelt.
Det måtte jeg kunne gøre bedre selv. Og hvis du spørger mig, så har jeg nu fundet den perfekte balance mellem det sunde, det søde og det sprøde.
Ligger du ikke lige inde med, eller bryder du dig ikke om de før/nødder/kerner jeg har brugt her, så kan de sagtens erstattes med noget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Når din müsli er kølet af kan du sagtens blande den op med en håndfuld rosiner, tørrede tranebær, kokosflager eller noget helt andet. Jeg har her valgt at komme lidt mørke (70%) chokoladeknapper fra Callebaut i, for det kan jeg rigtig godt lide.

Nok til at fylde et patentglas på 1 L.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

hjemmelavet sprød müsli

Lækker hjemmelavet sprød müsli

Perfekte balance mellem det sunde, det søde og det sprøde
Udskriv Pinterest

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

 • 50 g Smør
 • 130 g Honning
 • 20 g Sesam
 • 15 g Quinoa
 • 10 g Chiafrø
 • 30 g Solsikkekerner
 • 45 g Pecan nødder
 • 75 g Mandler
 • 150 g Havregryn
 • 60 g Chokolade knapper

Sådan gør du

 • Tænd ovnen på 150ºC alm. ovn. Kom smør og honning på en pande og smelt det sammen.
 • Kom frø, nødder og kerner (ikke havregryn) i en minihakker, og hak det groft.
 • Når smør og honning er smeltet kommes nødder, kerner, frø og havregryn op på panden og det blandes godt. Fordel det på en bageplade med bagepapir, og bag det i den varme ovn i ca. 20 min. eller til begynder at blive gyldent. Vend gerne i det halvvejs.
 • Lad din müsli køle helt af inden du kommer chokoladeknapperne i. Opbevares bedst i en lufttæt beholder, jeg bruger condibøtter
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering