Print Friendly, PDF & Email
Aftensmad, Frokost, Opskrifter, Snacks

Lakseroulader


Det skal du bruge:
3 hvede tortillas
100 g røget laks (jeg bruger altid lakserester fra REMA, det er billigere, og laksen bliver revet i stykker alligevel)
150-200 g neutral flødeost
1-2 spsk cremefraiche
1/2  spsk. hakket dild eller purløg
Citron
Salt og peber
1 avocado

Det skal du gøre:
Kom, laks, flødeost og dild i en skål, og pisk det godt sammen med en håndmixer.
Kom cremefraiche i efter behov, og smag til med dild, citron, salt og peber.
Smør laksecremen ud på pandekagerne, og læg en stribe af avocado skiver oven på cremen.
Rul pandekagen, og sæt den på køl i en times tid.
Skær pandekagen i skiver og server evt. med en dild dressing til forret, eller som en lille hapser.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

  1. grete z. larsen

    Hej Nicoline. Dejligt,at du give os lidt nye ideer …De, der lakse-roulader lyder fint og overskuelige at lave,-tillige med ser de flotte ud..
    Og så dine gammeldags fastelavsboller.. de må prøves,-også fint med en langtidshævning,-og hvorfor dog ikke købe lidt creme i en lille pakke…
    Mon du kender noget til et honning/salt brød,-det skulle være et brød, bagt uden gær og bagepulver.?
    Venligt herfra Grete.

    Reply
    1. Det Glade Køkken Author

      Hej Grete
      Dejligt at du læser med
      Nej, jeg har ikke hørt om honning/salt brød, det må jeg lige undersøge, det lyder spændende.
      Vh Nicoline

      Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *