Andet sødt, Bagværk, Klassiker, Mad, Morgenmad, Opskrifter

Luftige amerikanske pandekager

Luftige amerikanske pandekager

Luftige amerikanske pandekager

Luftige amerikanske pandekager

Let og luftig – lige til morgenbordet

Luftige amerikanske pandekager passer perfekt til morgenbordet. Den her version er super nem at lave, og så smager de himmelsk!

Ved at piske æggehviderne helt stive og vende dem i resten af dejen, bliver de ekstra luftige og fluffy.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Luftige amerikanske pandekager

Luftige amerikanske pandekager

Let og luftig - lige til morgenbordet
Udskriv Pinterest
Antal: 12 stk

UDSTYR I SHOPPEN

  • Vaniljepasta

Ingredienser

  • 180 g Hvedemel
  • 0.5 tsk. Salt
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 0.5 Vanilje stang
  • 2 spsk. Sukker
  • 2.5 dl Mælk
  • 2 Æg

Sådan gør du

  • I en skål blander du mel, salt, bagepulver, vanilje og sukker. Del æggene i blommer og hvider.
  • Kom mælk og æggeblommer i melblandingen og pisk det godt, til der ikke er flere klumper. I en anden skål piskes hviderne helt stive, efterfølgende vendes de forsigtigt i dejen.
  • Kom en klat smør på panden og steg pandekagerne 2-3 min. på hver side, eller til de er lækre og gyldne.
  • Serveres evt. med ahornsirup, og en masse lækker frisk frugt.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering