Andet sødt, Bagværk, Blandet godter, Kager, Opskrifter

Mini donuts med kanel

Mini donuts med kanel

Mini donuts med kanel

Mini donuts med kanel

Mini donuts med kanel opskriften har været efterspurgt, så den får I her.
De små lækre kager er super nemme at lave, og er perfekte til børnefødselsdagen, pynt på kager eller på et kagebord.

Børn kan nemt være med til at lave disse, og med denne donut maskine går det super hurtigt. Det tager bare 2 min. at lave en portion donuts.

Jeg pyntede de små fine mini donuts med forskellig farvet glasur og fint krymmel.
Glasuren skal være halvtyk så den dækker, men stadig tynd nok til at du kan dyppe dine donuts i den.

Dine donuts kan sagtens fryses, og de smager fint dagen efter, hvis du opbevare dem i en lufttæt bøtte.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Mini donuts med kanel

Mini donuts med kanel

Små bidder, stor smag
Udskriv Pinterest
Antal: 24 stk

UDSTYR I SHOPPEN

  • Donutmaskine
  • krymmel
  • Glimmer
  • Pastafarver
  • Stativer

Ingredienser

  • 175 g Hvedemel
  • 145 g Sukker
  • 1 tsk. Natron
  • 1 tsk. Kanel
  • 0.5 tsk Salt
  • 1 Æg
  • 1,5 dl. Kærnemælk
  • 20 g Smør, smeltet
  • 1 tsk. Vaniljepasta

GLASUR

  • 150 g Flormelis
  • 20 g Vand
  • pastafarve
  • krymmel

Sådan gør du

  • I en skål blander du mel, sukker, natron, kanel og salt.
  • I en skål blander du æg, kærnemælk, smeltet smør og vaniljepasta.
  • Bland de våde og tørre ingredienser sammen. Pisk ind til der ikke længer er nogen mel klumper i.
  • Kom dejen i en sprøjtepose. Sæt donut jernet til at varme op.
  • Når donut jernet er varmt fylder du dejen i jernet. Hullerne skal fyldes helt op. Bag dine donuts i ca. 2 min. De skal være gyldne på toppen.
  • Brug en tandstik/strikke pind til at tage de små donuts ud af jernet. Læg dem på en rist og lad dem køle helt af inden du pynter med glasur.
  • Bland glasuren med den pastafarve du ønsker. Dyp dine donuts halvt i glasuren, og strø med krymmel. Lad din glasur tørre helt inden du evt. pakker dem i en bøtte.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering