Cheesecake, Kager, Opskrifter

Nem brombær cheesecake i glas

Nem brombær cheesecake i glas

Nem brombær cheesecake i glas

Nem brombær cheesecake i glas

Nem brombær cheesecake i glas

Desserter i glas er dejligt nemme at arbejde med. Der er ingen kageringe og kageplast man skal bakse med, det er ikke så vigtigt om cremen nu har sat sig 100%, og så er de perfekte at lave om formiddagen hvis du får gæster til aften.
Cheesecake kan laves i uendeligt mange versioner, jeg har eksperimenteret med lidt forskellige opskrifter, og det her er den første af 3 opskrift i får glæden af.
Den er meget lige til, den består af en ostemasse med brombær og en helt klassisk kiksebund med digesive kiks. Har du ikke lige brombær, kan du bruge et hvilket som helst andet bær.
Jeg har lavet min dessert i disse glas fra IKEA, du kan lave dem i lige præcis de glas du syntes er fine, men opskriften er tilpasset til 4 af disse.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Nem brombær cheesecake i glas

Nem brombær cheesecake i glas

Nem og lækker sensommer dessert
Udskriv Pinterest
Antal: 4 personer

Ingredienser

KIKSEBUND

  • 90 g Digistive kiks
  • 30 g Smør

BROMBÆR OSTEMASSE

  • 200 g Brombær
  • 1 Vanilje stang
  • 3 spsk. Sukker
  • 100 g Flødeost
  • 50 g Yoghurt naturel
  • 3 spsk. Sukker
  • 2,5 dl. Fløde
  • 3 bl. Husblas

Sådan gør du

KIKSEBUND

  • Digestive kiksene knuses fint og blandes med det smeltet smør. Find dine fine dessertglas frem og fordel kiksebunden i glassene.
  • Mas massen sammen i bunden af glassene, så det danner en jævn bund. Stil glassene på køl mens du laver ostecremen.

BROMBÆR OSTEMASSE

  • Læg din husblas i blød i rigeligt koldt vand.
  • I en gryde koges brombær, sukker og vaniljekorn (skrabet ud, og mast med sukkeret) + stang op i 5 min. Når brombærrene har kogt, kan du vælge at si det, så du undgår kerner, jeg har brugt dem som de er, uden at blende dem, så der er lidt stykker af hele bær i cremen.
  • Kom den udblødte husblas i de varme brombær og lad det køle lidt. I en skål piskes flødeost, yoghurt og sukker sammen til en ensartet masse. Pisk fløden til let skum.
  • Pisk ostemasse og bær sammen og vend det hele i den let pisket fløde og fordel det i glassene.
  • Stil glassene på køl i minimum 4 timer.
  • Servers evt. med friske bær og lidt pisket flødeskum på toppen.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering