Bagværk, Højtider, Kager, Klassiker, Opskrifter

Ølkage med appelsin

Ølkage med appelsin

Ølkage med appelsin

Ølkage med appelsin

Ølkage med appelsin. Hvis huset skal dufte af jul og du trænger til et hodt stykke kage, så er det helt sikkert en ølkage du skal bage.

Kagen er ekstremt nem at lave, og så holder den i flere dage, faktisk er den bedst på 2.-3. dagen, selvfølgelig med et godt lag smør på toppen.

Hvis du er til lækkert og nemt julebag, så er de her figurkager helt sikkert noget for dig.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Ølkage med appelsin

Ølkage med appelsin

Den hurtige vej til god julestemning
Udskriv Pinterest
Antal: 12 skiver

UDSTYR I SHOPPEN

  • Rivejern
  • Brødform

Ingredienser

  • 500 g Hvedemel
  • 400 g Brun farin
  • 1 tsk. Natron
  • 1 tsk. Kanel
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • 1 tsk. Kardemomme
  • 1 tsk. Allehånde
  • 1 tsk. Nelliker
  • 1 stk. Appelsin
  • 1 flaske Nisseøl

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 175 grader
  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt revet skal og saft af en appelsin og nisseøl. Rør godt rundt til der ikke længere er nogen klumper i dejen.
  • Spray en brødform med bagespray og hæld dejen her i.
  • Bag kagen i ovnen i ca. 40 min. eller til du kan stikke en tandstik i kagen og der ikke hænger dej på den når du tager den op.
  • Lad kagen køle af inden du kommer den i en pose. Kagen smager himmelsk skåret i skiver med smør på.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering