Om Det Glade Køkken

Nicolinesbageskole

Selvlært kagenørd

Mit eventyr med opskrifter og blogs startede i maj 2013, jeg startede siden under et helt andet navn, og dens formål var egentlig bare, at jeg skulle have et sted at gemme alle mine opskrifter og idéer, for de blev ved med at forsvinde når jeg skrev dem ned på papir.

Siden 2013 har bloggen udviklede sig meget, jeg har skiftet navn og udseende endda et par gange, for det der med at lave hjemmesider, det er ikke noget jeg er en haj til – så nu holder jeg mig til opskrifterne, og har fået professionel hjælp til hjemmeside.

Det Glade køkken som det eksistere i dag begyndte d. 2. August 2016.

Det Glade Køkken er en side hvor du primært finder opskrifter på kager, desserter og bagværk. Engang i mellem sniger der sig en opskrift ind på aftensmad og måske et lille blogindlæg om mig, min familie eller hvad der lige falder mig ind.

Min mission med Det Glade Køkken er at vise, at det ikke er så svært at lave lækre, flotte og ikke mindst velsmagende desserter, kager og bagværk – hvis bare man følger opskriften.

Men hvem er det så der står bag Det Glade Køkken? Det er mig, Nicoline Madsen Sjødahl, jeg bor i Odense med min civilingeniør mand Stefan, vores hoppeglade dreng Marius, hunden Luna og lillesøster Ellie.

Webshop i Odense

Samarbejde

Du kan kontakte mig på nedenstående kontaktformular, hvis du er interesseret i at samarbejde med mig.

Både hvis du er interesseret i at reklamere for Det Glade Køkken, men også hvis du ønsker at jeg laver sponsoreret indhold på min Instagram, facebook eller på bloggen
Målgruppen består af 90% kvinder mellem 25 og 64 år.