Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
Bastogne smør
125 g Bastogne kiks
25 g Brun farin
140 g Kondenseret mælk
10 g Smør
Cupcakes
150 g Smør
150 g Sukker
50 g Brun farin
1 Vanilje stang
75 g Bastogne smør
2 Æg
0,5 dl. Mælk
125 g Hvedemel
1,5 tsk. Bagepulver
0,5 tsk. Salt
Frosting
150 g Smør
150 g Flormelis
100 g Bastogne smør

Bastogne cupcakes

Smager af en mere!

ingredienser

  • Bastogne smør

  • Cupcakes

  • Frosting

Anvisninger

Del

Smager af en mere!

Disse cupcakes, smager helt sikkert af mere! Derfor syntes jeg ikke I skal snydes for opskriften på en blød, lækker og cremet Bastogne cupcake.

VIGTIGT! Når du laver disse cupcakes, er det vigtigt, at alle ingredienserne har stuetemperatur, så mål og vej ingredienserne af i god tid, ellers risikerer du at det hele skiller.

Trin

1
Færdig

Bastogne smør

Kom dine Bastogne kiks i en blender, og blend dem fint, tilsæt farin, kondenceret mælk og smør, og blend det til en ensartet masse, nu har du din Bastogne smør.

2
Færdig

Cupcakes

Tænd ovnen på 180ºC og kom muffinforme i en muffinpande

3
Færdig

I en skål piskes smør, sukker, vanilje, farin og Bastogne smør sammen til en luftig masse.
Pisk et æg i et ad gangen, og lad dejen samle sig inden du kommer næste æg i.

4
Færdig

Bland mel, salt og bagepulver sammen, og rør det i dejen.
Tilsidst tilsættes mælken og der røres rundt. Rør ikke for meget i dejen, så kan den risikere af skille

5
Færdig

Fordel dejen i de 12 forme, og bag dem midt i ovnen i 10-12 min.
Husk at lade kagerne køle helt af inden de pyntes med frosting.

6
Færdig

Frosting

I en skål piskes smørren luftig, og flormelis tilsættes lidt ad gangen, pas på du ikke laver en mel sky ;-)
Når frostingen begynder at blive luftig, kommer du din Bastogne smør i. Det er lidt en smagssag hvor meget man vil have i, her er det din fornemmeste opgave at smage dig frem.
Pisk ind til frostingen er let og luftig. Juster evt. konsistensen med mere flormelis, eller en smule mælk hvis den er blevet for tyk.

7
Færdig

Pynt dine cupcakes med frostingen, og drys evt. med knuste Bastogne kiks.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 2 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Rabarber boller
Næste
Eton mess – den nemme!
Forrige
Rabarber boller
Næste
Eton mess – den nemme!

Tilføj din kommentar