Bastogne lagkage

12 personer

Bastogne lagkage

Den her bombe af en Bastogne lagkage, smager helt sikkert af mere!

Derfor syntes jeg ikke I skal snydes for opskriften på en blød, lækker og cremet Bastogne lagkage.
Den er forholdsvis simpel, kagen består af to ting, en lækker blød bund og en luftig frosting.

Jeg var så heldig, på min tur til Tyskland, at finde et glas med Biscoff Spred (Bastognesmør), så er du lige så heldig som mig, så kan du sagtens erstatte den hjemmelavet Bastognesmør med Biscoff spred. Jeg ved det kan købes forskellige steder på nettet også.

Bare husk at smage dig frem, da de ikke smager helt ens, den på glas er lidt kraftigere i smagen.

På den her kage har jeg også brugt Odense karamel sauce, (WOW det smager VIRKELIG godt, hvorfor har jeg ikke opdaget det noget før?!) jeg har brugt den som dryp ned ad siderne på kagen, du kan sagtens undlade det.

VIGTIGT!Når du laver denne lagkage, er det vigtigt, at alle ingredienserne har stuetemperatur, så mål og vej ingredienserne af i god tid, ellers risikerer du at det hele skiller.

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kageinspiration.

star

Vi hjælper hinanden

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort

Flere populære opskrifter

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær den første til at få produktnyheder, rabatter og de nyeste opskrifter