2 0

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
25 g Gær
7 dl Vand
1 spsk. Honning
2 spsk. Chiafrø Udblødt i lidt vand i 20 min.
0,5 dl Rapsolie
900 g Hvid hvedemel
1 tsk. Salt

Boller med hvid hvede

Fyldt med fuldkorn

Fremhævet:
  • Honning
  • Mel

ingredienser

Anvisninger

Del

Fyldt med fuldkorn

Lækre bløde boller der er fyldt med fuldkorn, det er lige sagen! Dejen med hvid hvede er perfekt at lave om aftenen og bage om morgenen, så er der nybagte lune boller til morgenmad og brød til lækre sandwich i madpakken.

Trin

1
Færdig

Opløs gæren i vandet, tilsæt honning, de udblødte chiafrø (se info ved ingredienser), olie, lidt af melet og salt.
Ælt det godt igennem i en røremaskine og tilsæt melet lidt efter lidt, ind til dejen er blød og stadig en smule klistret. Dejen må gerne æltes i 5-7 min.
Dæk dejen til og lad den hæve i 6-8 timer i køleskabet. Er du den utålmodige type, så stil dejen til at hæve uden for køleskabet i 1-2 timer.

2
Færdig

Beklæd 2 bagelader med bagepapir, og tænd ovnen på 220ºC
Drys bordet med mel og vend dejen ud på bordet.

3
Færdig

Dejen skal ikke æltes, men blot deles med en dejskraber i passende stykker og placeres på bagepladerne.
Når ovnen er helt varm, bages bollerne i 12-14 min. eller til de er gyldne og sprøde på toppen.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Næste
Bananmuffins med karamel og chokoladeskum
Forrige
Blåbærmuffins med hvid chokolade
Næste
Bananmuffins med karamel og chokoladeskum

Tilføj din kommentar