Brændte mandler

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

200 g Mandler
200 g Sukker
75 g Vand

Brændte mandler

Det er slet ikke så svært

ingredienser

Anvisninger

Del

Det er slet ikke så svært

Duften af brændte mandler må da være indbegrebet af jul.
Her kommer en nem opskrift på de lækre mandler. Som slet ikke er så svære at lave.

Trin

1
Færdig

Find et stykke bagepapir frem og lig det på bordet.
Kom vand, mandler og sukker på en varm pande (ikke max varme, men mellem medium og max) og rør godt rundt så alt sukkeret er vådt.
Vend hele tiden mandlerne så det ikke brænder på.

2
Færdig

Når sukkeret begynder at tykne og blive til sirup, skal du være ekstra obs på at det ikke brænder på.
Bliv ved med at røre rundt ind til vandet er fordampet igen, og det ligner at det er gået galt ;-)
Sukkeret bliver hvidt, tørt og smuldende.
Du skal fortsætte med at vende mandlerne ind til sukkeret igen begynder at smelte og blive gyldent.

3
Færdig

Når der er ca. halvt smeltet sukker på mandlerne tager du dem af panden, og fordeler dem på bagepapiret.
De skal ikke røre hinanden for meget så hænger de sammen.
Lad dem køle inden du spiser dem.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Jule cupcakes med varme krydderier
Næste
Romsnitter
Forrige
Jule cupcakes med varme krydderier
Næste
Romsnitter

Tilføj din kommentar