Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
4 Æg
2 tsk. Instant kaffepulver
100 g Kakaopulver
1 tsk. Salt
1 tsk. Bagepulver
1 stk. Vanilje stang
220 g Smør
400 g Sukker
170 g Hvedemel
200 g Chokolade knapper
100 g Valnødder

Brownies – den eneste opskrift du behøver!

ingredienser

Anvisninger

Del

Den ultimative dessert kage!

Brownie med is og frugt er nok den mest klassiske dessert man kan få. Forståeligt nok, for det smager rigtig godt – hvis brownien altså er lavet ordenligt.

Derfor får I her mit bud på den lækreste brownie, i hvertfald efter min smag😍

En brownie skal være en smule sprød/chewy uden på og helt blød og lækker inden i hvis du spørger mig.

Jeg har kommet valnødder i den her brownie, men du kan sagtens undlade dem, hvis ikke du er til nødder.

Der findes et hav af metoder at lave den lækre dessertkage på, jeg har valgt ikke at piske æg og sukker luftigt først, da jeg syntes det giver det bedste resultat. I min optik bliver dejen simpelthen for luftig når den piskes, og så minder mest om en chokoladekage og ikke en brownie.

Hvis du er vil med chokolade kage, så vil du elske mit bud på Verdens bedste chokoladekage

 

Trin

1
Færdig

Brownie

Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Beklæd en lille bradepande (dem man kan købe hvor der hører et låg til) med bagepapir i bunden, og smør siderne.

2
Færdig

I en skål blandes æg, kakao pulver, salt, bagepulver, kaffe pulver og vanilje godt sammen, så det bliver en ensartet masse.

3
Færdig

Kom smøren i en gryde og smelt det ved lav varme.
Når smøren næsten er smeltet, kommes sukkeret op i, og det lunes med i ca. 5 min., det må endelig ikke koge.

4
Færdig

Kom sukker/smør blandingen op i skålen med kakao.
Rør det let sammen og kom her efter mel, groft hakket valnødder og chokolade stykker i.
Vend dejen rundt til der ikke længere er melklumper.

5
Færdig

Kom dejen i din bradepande.
Sæt den i ovnen i ca. 20 min. eller ind til en kødnål kommer ud ren. (Husk der godt kan sidde lidt smeltet chokolade på.)
Lad kagen køle helt af inden du skærer i den.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Nem cheesecake med brombær og chokoladeknas
Næste
Jordbær cheesecake med chokolade
Forrige
Nem cheesecake med brombær og chokoladeknas
Næste
Jordbær cheesecake med chokolade

2 Kommentarer Skjul kommentarer

Tilføj din kommentar