0 0

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
250 g Smør
200 g Brun farin
140 g Sukker
2 tsk. Vanilje ekstrakt
1 Æg
1 Æggeblomme Ikke past.
250 g Hvedemel
1 tsk. Salt
1 tsk. Natron
75 g Mælke chokolade Hakket eller i knapper
150 g Mørk chokolade Hakket eller i knapper
60 g Pecan nødder Hakket

Cookies – de bedste af slagsen

Keep calm and have a cookie!

ingredienser

Anvisninger

Del

En god cookie går man aldrig galt i byen med. De her er de helt klassiske, amerikanske vanilje cookies med chokoladestykker i, nemlig Chocolate chip cookies.

De er super nemme at lave, og dejen kan endda laves i forvejen, og opbevares på køl eller endda kommes på frys, så har du altid friskbagte cookies lige ved hånden, hvis nu der skulle komme uventet gæster, eller du bare skulle få lyst til lækre cookie.

Opskriften her giver 24 stk., du kan sagtens lave dem mindre – husk da blot at justere på bagetiden.

Er du glad for en god cookie, vil du måske også syntes godt om disse lækre cookies, med kinder chokolade.

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Trin

1
Færdig

Tag dit smør og dine æg ud af køleskabet i god tid. Smøren skal være blødt, og æggene stue temp.
Hvis du, lige som jeg ofte gør, har glemt at tage det ud, så lun smøren 15 sek. i mikroovnen og læg æggene i en skål med varmt vand.

2
Færdig

I en skål kommer du det bløde smør, sukker og farin. Pisk det lyst og luftigt med en el-mikser.

3
Færdig

Pisk vaniljeekstrakt, æg og æggeblomme i smørblandingen.
Bruger du en røremaskine er det efter dette du skal skifte fra piskeris til k-spade.
Bruger du el-mixer så skifter du til en grydeske.

4
Færdig

I en skål blandes mel, salt og natron godt sammen.

5
Færdig

Sigt nu de tørre ingredienser i, og vend det sammen til det næsten er helt blandet.

6
Færdig

Tilsæt nu chokoladen og de hakkede nødder og bland til alt melet er blandet med.

7
Færdig

Sæt skålen på køl i 30-60 min. til dejen er mere fast.
Tænd ovnen på 180ºC varmluft og beklæd 2 bradepander med bagepapir.

8
Færdig

Jeg bruger en is-ske til at sætte dejen på bagepladerne, men du kan sagtens bruge 2 spiseskeer - mine cookies vejer ca. 50 g.
Bare husk at lave god afstand mellem dem, da de flyder en del ud. Jeg har 6 cookies på en bageplade.

9
Færdig

Skal du bruge dine cookies senere, er det her du kommer dem enten på køl eller i fryseren.

10
Færdig

Bag dine cookies i ca. 12 min. eller til de er gyldne på toppen.
Husk at de er meget bløde når de kommer ud af ovnen - giv dem tid til at køle af.
Lad dem køle helt af på en bagerist inden du pakker dem i poser, eller spiser dem.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Mini donuts
Forrige
Mini donuts med kanel
Mini donuts
Forrige
Mini donuts med kanel

Tilføj din kommentar