Jule cupcakes med varme krydderier

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
Cupcakes
275 g Mel
1.5 tsk. Bagepulver
1 tsk. Stødt ingefær
1 tsk. Kanel
0.5 tsk. Stødt nelliker
0.25 tsk. Salt
3.75 dl Vand Varmt
1.5 tsk. Natron
125 g Smør Stue temp.
90 g Farin
200 g Mørk sirup
1 Æg
Frosting
225 g Smør Stue temp.
100 g Flødeost Ikke light
300 g Flormelis
1 spsk. Mælk
Andet
0.5 dåse Dulce de leche Karamel

Jule cupcakes med varme krydderier

Julens varme krydderier

ingredienser

  • Cupcakes

  • Frosting

  • Andet

Anvisninger

Del

Julens varme krydderier

De her jule cupcakes er fyldt med julens varme krydderier, en god portion mørk sirup, et fyld af lækker karamel og ikke mindst så er de toppet med en blød cream cheese frosting.
Når du bager de her jule cupcakes, er det vigtigt, at smør og æg har stuetemperatur, eller risikerer du at dejen skiller.

Trin

1
Færdig

Cupcakes

Tænd ovne på 180ºC (varmluft).

2
Færdig

I en skål blandes mel, bagepulver, ingefær, kanel, nelliker og salt.

3
Færdig

I en stor skål piskes smør og farin sammen til en luftig masse.

4
Færdig

Bland varmt vand og natron sammen i en lille skål.

5
Færdig

Kom skiftevis melblandingen og vandet i smørmassen mens du røre rundt.
Tilsæt den mørke sirup, og til sidst ægget.

6
Færdig

Beklæd en muffin pande med papirforme og fyld formene 2/3 dele op med dej.
Bag kagerne midt i ovnen i ca. 12-14 min. eller til en tandstik kommer ud ren.

7
Færdig

Når kagerne er færdige skal de køle helt af inden du fylder dem med karamel og kommer forsting på toppen.

8
Færdig

Frosting

Pisk det bløde smør luftigt i ca. 5 min. det bliver lyst (næsten hvidt) når det er klar.
Kom flødeosten i og pisk det hurtigt sammen.
Tilsæt flormelis lidt efter lidt. Tilpas evt. konsistensen med lidt mælk.

9
Færdig

Samling

Brug en lille urtekniv til at skære en lille kegle i toppen af kagen.
Tag keglen ud og fyld med karamel.
Kom keglen tilbage i karamellen.

10
Færdig

Smør din frosting på kagerne, eller kom dem i en sprøjtepose med en fin tyl på, og sprøjt den ud på kagen.

11
Færdig

Opbevares på køl, men smager helt sikkert bedst når de har fået lov til at stå ude i ca. 20 min. inden de spises.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Nemme konfekt stykker
Næste
Brændte mandler
Forrige
Nemme konfekt stykker
Næste
Brændte mandler

Tilføj din kommentar