• Hjemme
  • Kanelsnurrer – De bedste af slagsen
0 0
Kanelsnurrer – De bedste af slagsen

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Ændre servering:
Dej
100 g Vand
125 g Mælk
30 g Gær
1 Æg
40 g Sukker
1 tsk. Kardemomme
475 g Hvedemel
120 g Smør - blødt
1 tsk Salt
Remonce
150 g Smør - blødt
135 g Brun farin
35 g Sukker
2 spsk. Kanel
50 g Marcipan
1 spsk. Hvedemel
Andet
Svensk perlesukker
1 Æg
1 spsk. Vand
1 nip. Salt

Kanelsnurrer – De bedste af slagsen

De bedste du har smagt!

Ingredienser

  • Dej

  • Remonce

  • Andet

Anvisninger

Del

Kanelsnurrer – De bedste af slagsen

Okay, nu kommer den, opskriften på kanelsnurrer! Den har I efterspurgt meget på Instagram og Facebook, hver gang jeg har bagt dem.

Nu er opskriften blevet forfinet, og er nu så god at jeg gerne vil dele den med jer.

Snurrerne er bløde, saftige og fyldt til randen med den lækreste remonce. Remoncen har fået et skud marcipan så den er ekstra lækker.

Husk at tjekke alle mine kurser ud, der kommer løbende nye kurser og datoer.

Se hvordan jeg laver kanelsnurrerne i videoen her under. Den er optaget fra en Live udsendelse på Instagram

Tak fordi du læser med❤️

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Trin

1
Færdig

Dej

Lun mælk og vand op til det er håndlunt. Jeg plejer at gøre det i mikroovnen.
Opløs gæren her i.

2
Færdig

Tilsæt æg, sukker og kardemomme.
Rør det let rundt.

3
Færdig

Tilsæt nu 300 g af din mel og kør det et minut eller to på røremaskinen. Har du ikke en røremaskine må du fatte grydeskeen eller din el-mixer med dejkrogene på.

4
Færdig

Tilsæt nu det bløde smør af 2-3 omgange mens du røre i dejen.

5
Færdig

Når smøret er rørt ud i dejen tilsætter du saltet

6
Færdig

Tilsæt resten af melet, hold evt. lidt tilbage for at undgå at de bliver tørre. Der er forskel på mel og på hvilken mælk du bruger.
Det er altid en god idé at tilsætte melet lidt ad gangen til dit brød.

7
Færdig

Bruger du en røremaskine skal dejen æltes på fuld styrke nu, husk at holde fast i maskinen så den ikke hopper ned ;-)
Dejen skal køre på maskinen til den begynder at kravle op ad dejkrogen, den klasker mod skålens kanter når maskinen kører, den skal være glat og blank og så skal du kunne lave et lille vindue i din dej ved at strække dejen ud mellem fine fingre.
Er dejen æltet for lidt vil vinduet gå i stykker inden det kan dannes, dejen vil se nubret ud og den vil ikke være blank og glat.
Hvis du har æltet i 5-10 min. og dejen stadig er meget våd og ikke opfylder ovenstående kriterier, så tilsæt lidt mere af det mel du har holdt tilbage. Men tilsæt endelig ikke mere mel end hvad der står i opskriften.

8
Færdig

Når dejen er æltet kommer du en pose/badehætte eller andet der holder fugten inde over skålen. Jeg vil ikke anbefale dig at bruge et viskestykke, det får dejen til at tørre ud.
Stil dejen til at hæve til dobbelt størrelse, ca. 45 min.

9
Færdig

Remonce

Kom alle ingredienserne til remoncen i en skål, og pisk det godt sammen.

10
Færdig

Dej

Når din dej har hævet, tager du den ud på et let mel drysset bord. Her er det også vigtigt at du ikke kommer for meget mel på bordet eller dine fingre. Vil dejen gerne klistre til dine fingre, så vask dem grundigt.

11
Færdig

Rul din dej ud til en rektangel ca. 30 x 60 cm.
Smør remoncen på de første 2/3 dele af dejen (på den brede led)

12
Færdig

Fold den ene 1/3 del af dejen med remonce på ind over resten af remoncen.
Fold nu den del af dejen uden remonce på, ind over resten af dejen.

13
Færdig

Med en kagerulle ruller du dejen let, så den bliver en anelse fladere.

14
Færdig

Brug en skarp kniv eller en pizza skærer til, at skære strimler af dejen.
Skær ca. 2 cm brede strimler på den smalle led.

15
Færdig

Tag en strimmel og stræk den let, pas på den ikke knækker.
Sno strimlen ved at lægge den på bordet og bevæg hænderne i hver sin retning (op/ned)

16
Færdig

Form nu en snegl af strimlen, når der er 10 cm. tilbage af strimlen, folder du den ind over midten af sneglen.
Fold den yderste snip ind under sneglen, og sæt den på en bageplade med bagepapir.

17
Færdig

Lad dem hæve tildækket i 1 time.
I mens varmes ovnen op til 190 grader varmluft.

18
Færdig

Når snurerne har hævet pensles de med en blanding af æg, vand og salt.
Drys til sidst med svensk perlesukker.

19
Færdig

Bag dem i 12 min. til de er lækre gyldne på toppen.

Klassiske flødeboller med marcipan bund
Tilbage
Klassiske flødeboller med marcipan bund
Klassiske flødeboller med marcipan bund
Tilbage
Klassiske flødeboller med marcipan bund

Tilføj kommentarer