Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
750 g Risengrød
2 spsk. Sukker
0.5 tsk. Vaniljepulver
3 Æg
4 spsk. Hvedemel
Smør
Topping Syltetøj, honning, sirup eller lign.

Klatkager – rester på den lækre måde

Rester på den lækre måde

ingredienser

Anvisninger

Del

Rester på den lækre måde

Når menuen står på risengrød her hjemme om aftenen, er det en selvfølgelighed at disse lækre klatkager følger morgenen efter! Derfor laver jeg ofte ekstra portion af risengrøden, bare for at være sikker på, at vi ikke spiser det hele om aftenen.

Trin

1
Færdig

Bland hele molevitten sammen til en ensartet masse. ("dejen" kan ikke laves før den skal bruges, så bliver den tynd)

2
Færdig

Kom en klat smør på en varm pande, og sæt små klatkager af, og steg dem til de er gyldne på begge sider.

3
Færdig

Serveres med en god marmelade, sirup eller hvad du lige har lyst til.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Risengrød
Næste
Luksus havregrynskugler
Forrige
Risengrød
Næste
Luksus havregrynskugler

Tilføj din kommentar