Koteletter i fad

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
500 g Champignon
8 Koteletter
Olie til stegning
2 spsk. Paprika
lille håndfyld Timian
1 fed Hvidløg
2 Løg
150 g Bacon I tern
2 ds. Hakket tomater
2.5 dl Fløde evt. madfløde

Koteletter i fad

Lækker aftensmad til hele familien

Fremhævet:
  • Gris
  • Ris
Køkken:

ingredienser

Anvisninger

Del

Lækker aftensmad til hele familien

Koteletter i fad er en nem og lækker aftensmad som hele familien kan lide. Den her version er selvfølgelig med bacon, champignoner og fløde.

Opskriften er perfekt at lave dobbelt portion af, så er der en portion lige til fryseren! I stedet for at komme det i ovnen, så pakker du det ind og sætter det på frys.

Trin

1
Færdig

Tænd ovnen på 200ºC
Vask og hak alle champignonerne i grove stykker.

2
Færdig

Sæt en pande over høj varme, og kom lidt olie på. Når panden er godt varm kommer du champignonerne på, og steger dem til de begynder at tage farve og blive lidt møre.
Hæld dem i et smurt ovnfast fad.

3
Færdig

Kom panden tilbage på varmen, brun koteletterne af og kom også dem i det ovnfaste fad. Tilbage med panden igen, og kom lidt olie på den. Paprika, timian, hvidløg og 2 hakkede løg kommes på panden og steges ind til løgene begynder at blive klare.

4
Færdig

Kom bacon på panden sammen med løgene og steg nogle minutter.
De hakkede tomater tilsættes og hele molevitten hældes over koteletterne i fadet.
Hæld fløden ud over, og stil fadet i ovnen i ca. 40 min.

5
Færdig

Mens koteletterne er i ovnen koges en portion ris, og en lækker salat laves.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Sprøde Vafler
Næste
Jordbærtærte med mascarpone
Forrige
Sprøde Vafler
Næste
Jordbærtærte med mascarpone

Tilføj din kommentar