Kylling i karry med kokos

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
2 Gulerødder
1 Løg
1 Rød peberfrugt
0.5 Broccoli
3 Kyllingebryst
Olie til stegning
2 spsk. Karry
0.5 tsk. Gurkemeje
0.5 tsk. Spidskommen
0.5 tsk. Stødt koriander
3.5 dl Grønsags bouillon
1 ds. Kokosmælk 400 ml
Kokosmel
Marizena Til jævning

Kylling i karry med kokos

Nem og lækker hverdagsmad

Fremhævet:
  • Kylling
  • Ris
Køkken:

ingredienser

Anvisninger

Del

Nem og lækker hverdagsmad

Jeg elsker gryderetter, det er nemt at gå til, det hele kan forberedes på forhånd og evt. fryses ned så der er nem aftensmad. Kylling i karry med kokos er også en af favoritterne her hjemme, det er nemt at lave og så er der massere af grøntsager i. Retten er også velegnet som “tøm køleskabet” ret, har du lige nogen grøntsager liggende neders i grøntsagsskuffen der er begyndt at være lidt trætte af livet, så brug dem i en ret som denne.

Trin

1
Færdig

Start med at skære alle grøntsagerne i strimler/stave (se billedet).
Skær kyllingen i mundrette stykker.

2
Færdig

I en mellemstor gryde varmes olien op. Når olien er varm kommes alle krydderierne i, og de steges af. Kom løgene i og steg dem hurtigt af, kom kødet i og brun det af.

3
Færdig
15 min.

Resten af grøntsagerne kommes i gryden sammen med bouillonen.
Lad det simre i ca. 15 min.

4
Færdig

Kog den ønskede mængde ris.
Kokosmælken hældes i, og det hele koges hurtigt op i et par min. Hvis du ønsker en tykkere sovs, kan du evt. jævne den med lidt maizena.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Kartoffel-porre suppe
Næste
Pulled beef
Forrige
Kartoffel-porre suppe
Næste
Pulled beef

Tilføj din kommentar