1 0

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

50 g Smør
130 g Honning
20 g Sesam
15 g Quinoa
10 g Chiafrø
30 g Solsikkekerner
45 g Pecan nødder
75 g Mandler
150 g Havregryn
60 g Chokolade knapper 70%

Lækker hjemmelavet sprød müsli

Perfekte balance mellem det sunde, det søde og det sprøde

Fremhævet:
  • Chokolade
  • Havregryn
  • Honning
  • Nødder
  • Smør

ingredienser

Anvisninger

Del

Perfekte balance mellem det sunde, det søde og det sprøde.

Yoghurt naturel, müsli og lidt bær plejer at være det jeg spiser til morgenmad i hverdagene. Men jeg har haft svært ved at finde en müsli der faldt lige i min smag. Ofte blev det enten meget sundt og efter min smag kedeligt, eller også blev det alt for sødt og meget hurtigt vammelt.
Det måtte jeg kunne gøre bedre selv. Og hvis du spørger mig, så har jeg nu fundet den perfekte balance mellem det sunde, det søde og det sprøde.
Ligger du ikke lige inde med, eller bryder du dig ikke om de før/nødder/kerner jeg har brugt her, så kan de sagtens erstattes med noget andet. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Når din müsli er kølet af kan du sagtens blande den op med en håndfuld rosiner, tørrede tranebær, kokosflager eller noget helt andet. Jeg har her valgt at komme lidt mørke (70%) chokoladeknapper fra Callebaut i, for det kan jeg rigtig godt lide.

Nok til at fylde et patentglas på 1 L.

Trin

1
Færdig

Tænd ovnen på 150ºC alm. ovn.
Kom smør og honning på en pande og smelt det sammen.

2
Færdig

Kom frø, nødder og kerner (ikke havregryn) i en minihakker, og hak det groft.

3
Færdig

Når smør og honning er smeltet kommes nødder, kerner, frø og havregryn op på panden og det blandes godt.
Fordel det på en bageplade med bagepapir, og bag det i den varme ovn i ca. 20 min. eller til begynder at blive gyldent.
Vend gerne i det halvvejs.

4
Færdig

Lad din müsli køle helt af inden du kommer chokoladeknapperne i.
Opbevares bedst i en lufttæt beholder, jeg bruger et patentglas.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Rygeostsalat – perfekt til ostebordet
Chokoladekage
Næste
Verdens bedste chokoladekage
Forrige
Rygeostsalat – perfekt til ostebordet
Chokoladekage
Næste
Verdens bedste chokoladekage

Tilføj din kommentar