Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
20 g Havregryn
20 g Mandler
20 g Smør
100 g Dadler, uden sten
3 spsk. Kakaopulver
Kokosmel

Lækre dadelkugler

Man skulle næste tro det var slik!

Fremhævet:
  • Havregryn
  • Nødder

ingredienser

Anvisninger

Del

Man skulle næste tro det var slik!

Inden jeg havde smagt de her lækre dadelkugler var jeg en smule skeptisk, og tænkte, at de da umuligt kunne være gode og ville kunne erstatte et evt. stykke slik/kage. Men jeg har ædt mine ord en del gange siden, for jeg syntes faktisk de smager rigtig godt!

Og når sukker trangen melder sig om eftermiddagen eller efter aftensmaden er de perfekte. De passer også lige ned i madpakken som en lille ekstra hyggelig ting.

Trin

1
Færdig

Blend mandler og havregryn i en blender/foodprocessor, så det bliver til mel og kom det i en skål.
Blend nu smør og dadler, sammen og kom havregryn/mandelmel tilbage i blenderen sammen med kakao pulveret og blend det hele sammen.

2
Færdig

Kom evt. lidt appelsinsaft i hvis det er for tørt til at det vil trilles til kugler.
Tip: Er du vild med romkugler, kan du evt. komme en smule rom essens i, det er virkelig lækkert.
Tril små kugler af dadelmasse og vend dem i kokosmel.
Opbevares på køl

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Chokoladeboller – lækre og luftige
Næste
Rygeostsalat – perfekt til ostebordet
Forrige
Chokoladeboller – lækre og luftige
Næste
Rygeostsalat – perfekt til ostebordet

Tilføj din kommentar