Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
180 g Hvedemel
0.5 tsk. Salt
1 tsk. Bagepulver
0.5 Vanilje stang
2 spsk. Sukker
2.5 dl Mælk
2 Æg

Luftige amerikanske pandekager

Let og luftig - lige til morgenbordet

ingredienser

Anvisninger

Del

Let og luftig – lige til morgenbordet

Luftige amerikanske pandekager passer perfekt til morgenbordet. Den her version er super nem at lave, og så smager de himmelsk!

Ved at piske æggehviderne helt stive og vende dem i resten af dejen, bliver de ekstra luftige og fluffy.

Trin

1
Færdig

I en skål blander du mel, salt, bagepulver, vanilje og sukker.
Del æggene i blommer og hvider.

2
Færdig

Kom mælk og æggeblommer i melblandingen og pisk det godt, til der ikke er flere klumper.
I en anden skål piskes hviderne helt stive, efterfølgende vendes de forsigtigt i dejen.

3
Færdig

Kom en klat smør på panden og steg pandekagerne 2-3 min. på hver side, eller til de er lækre og gyldne.

4
Færdig

Serveres evt. med ahornsirup, og en masse lækker frisk frugt.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Choux au craquelin – krakeleret vandbakkelser
Forrige
Choux au craquelin – krakeleret vandbakkelser

Tilføj din kommentar