0 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

120 g Æggehvider
120 g Sukker
120 g Flormelis
krymmel
Sugerør

Marengs slikkepinde

Sjov med børn

Ingredienser

Anvisninger

Del

Marengs slikkepinde

Den perfekte aktivitet for og med børn.
Tilsæt lidt pasta farve til indersiden af sprøjteposen og drys med glimmer og krymmel.

Jeg bager mine på et papir sugerør, men du kan sagtens bruge en ispind eller anden form for pind. Du skal bare være sikker på, at den kan tåle at komme i ovnen ved 80 grader.

Marengs slikkepinde kan også bruges som pynt på lagkager, i cupcakes og meget mere.

Find børnekasserne her

Følg med på Instagram eller facebook for meget mere kage inspiration.

Trin

1
Færdig

Pisk hviderne stive.
Mens du pisker hviderne tilsætter du sukkeret lidt efter lidt.

2
Færdig

Det er vigtigt, at du ikke tilsætter for meget sukker ad gangen, så vil marengsen falde sammen.
Jeg tilsætter det over ca. 5 gange.

3
Færdig

Pisk nu ind til der ikke længere er nogen sukkerkorn tilbage i massen.
Du kan bruge to fingre til at mærke på massen, kan du mærke sukkerkorn, skal du piske mere.

4
Færdig

Sigt nu din flormelis i massen, og vend det forsigtigt sammen, ind til der ikke er mere tørt flormelis.

5
Færdig

Ønsker du striber på dine marengs, kan du male tynde striber på indersiden af din sprøjtepose.

6
Færdig

Fyld marengsmassen i din sprøjtepose med den ønsket tyl.
Sæt 4 magneter i hjørnerne af dit bagepapir på bagepladen, så slipper du for at det ryger op når du sprøjter dine slikkepinde.

7
Færdig

Sæt en lille dut marengs på bagepladen og læg sugerøret her i.
Sprøjt nu det ønsket mønster oven på sugerøret.

8
Færdig

Drys evt. med krymmel og glimmer.
Bages i en 80 grader varm oven på varmluft i ca. 2-3 timer.
Dine marengs er færdige når de slipper papiret når du skubber til dem med en finger.

9
Færdig

Når de er færdige, er det vigtigt, at du IKKE tager dem ud af ovnen.
Du skal i stedet slukke ovnen, og lade dem blive i ovnen til den er helt kold.
Dette for at marengsen ikke bliver klistret på ydersiden og for at forhindre at den flækker.

10
Færdig

Opbevar dem i en lufttætbøtte ved stuetemp.
De kan holde i flere måneder.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Slim med krymmel
Tilbage
Slim med krymmel
Saltkaramel tærte ala twix
Næste
Saltkaramel tærte ala twix
Slim med krymmel
Tilbage
Slim med krymmel
Saltkaramel tærte ala twix
Næste
Saltkaramel tærte ala twix

2 Kommentarer Skjul kommentarer

Jeg har ikke testet det endnu, men det vil jeg tro man sagtens kan 🙂 Lad mig endelig høre hvordan det går, hvis du prøver det.

Tilføj kommentarer