Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
60 g Risnudler
2 stk. Champignon
1 Forårsløg
1 Gulerødder
Kyllingebryst
1 Lime
1 spsk. Soyasauce
0.5 spsk. Fiskesovs
1 tsk. Sambal Oelek
Frisk ingefær Revet
1 fed Hvidløg
1 spsk. Sukker

Nudelsuppe på farten🍜

Nem på farten!

Fremhævet:
  • Kylling
  • Nudler
Køkken:

ingredienser

Anvisninger

Del

Nem på farten!

Denne nudelsuppe er nem at lave, og vil helt sikkert bringe glæde hos modtageren som får lov at spise lækker og frisk nudelsuppe til frokost.

Den kan varieres i det uendelige, så har du nogle grøntsager du skal have brugt, så kan du snildt bytte nogen af ingredienserne ud.

Trin

1
Færdig

Find en bøtte/glas hvor det hele kan være i. Start med at lægge nudlerne i bunden. Rens og skær champignonerne i mindre stykker, hak forårsløget og skær guleroden i tynde skiver. Kom det hele over nudlerne.

2
Færdig

Kom også kyllingen i, har du andre kødrester der kunne passe til, som kommer du selvfølgelig bare dem i.

3
Færdig

I en lille skål blander du lime, soya, fiskesovs, Sambal Oelek, revet ingefær, sukker og et lille fed presset hvidløg. Hæld sovsen i bøtten, kom låg på og sæt den på køl til den skal spises.

4
Færdig

Inden du skal nyde din lækre nudelsuppe, koger du en kande vand. Hæld vand på så det lige dækker, og sæt låg på bøtten igen. Lad det trække i ca. 10 min. (tiden afhænder af hvilken type nudler du bruger)
Rør rundt ca. halvvejs.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 2 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Klejner
Næste
Pandekager – helt klassisk
Forrige
Klejner
Næste
Pandekager – helt klassisk

Tilføj din kommentar