0 0
Orange stænger

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
100 g Marcipan Revet
200 g Smør
2 stk. Appelsin Skal af begge appelsiner og saften fra den ene
30 g Mandelmel
75 g Sukker
200 g Mel
2 spsk. Kartoffelmel
100 g Mørk chokolade

Orange stænger

ingredienser

Anvisninger

Del

Sprød lækker småkage med appelsin og chokolade, what’s not to like?
De her små lækre orange stænger er virkelig lækre, og så er de ret nemme at lave. Det sværeste er at dyppe dem i chokoladen 😉

Trin

1
Færdig

Bland alle ingredienserne sammen i en røremaskine eller med en elmixer
Stop med at blande så snart massen er ensartet.

2
Færdig

Lad dejen stå i 30 min. og trække på køkkenbordet.
Opvarm ovnen til 200ºC (over/under varme)

3
Færdig

Kom dejen i en sprøjtepose med stjerne tyl.
Sprøjt 5-7 cm. lange kager ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
De flyder ikke ret meget ud, så de kan godt stå med 2-3 cm. mellemrum.

4
Færdig
8-9 min.

Bag kagerne i ovnen i 8-9 min. Hold øje med dem til sidst, det går hurtigt. Når kagerne er let gyldne i kanten tages de ud.

5
Færdig

Lad dem køle helt af på en rist, inden bunden af dem dyppes i chokolade.
Opbevares i en lufttæt dåse.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Æbleskiver
Næste
Julekringle
Forrige
Æbleskiver
Næste
Julekringle

2 Kommentarer Skjul kommentarer

Hej Tina.
Ja det kan jeg godt se, den er da vist smuttet i redigeringen.
Der skal bruges skal af 2 appelsiner og saften fra den ene.

Vh Nicoline

Tilføj din kommentar