Romsnitter

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
Småkager
125 g Mel
125 g Smør
65 g Kokusmel
65 g Sukker
0.25 tsk. Hjortetaksalt
Romglasur
100 g Flormelis
1 spsk. Rom
1 tsk. Vand

Romsnitter

Nemme og lækre småkager

ingredienser

  • Småkager

  • Romglasur

Anvisninger

Del

Nemme og lækre småkager

Mangler du lige de sidste småkager til julebordet i aften?
Så er de her lækre romsnitter perfekte til dig. De tager ikke ret lang tid at lave, de er nemme at gå til og så smager de bare virkelig godt.

Trin

1
Færdig

Småkagen

Tænd ovnen på 200 grader (180 varmluft)

2
Færdig

Bland mel og hjortetaksalt. Kom smøren i, i små tern, tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt det sammen til en dej.
Del dejen i 3 lige store dele, og rul dem til lange pølser. De skal være lige så lange som din bageplade.

3
Færdig

Læg dejen på en bageplade med bagepapir.
Tryk dem let flade med hånden.

4
Færdig

Bag stængerne i 10-15 min. eller til de er let gyldne.
Mens kagerne bager, laves glasuren.

5
Færdig

Romglasuren

Blande alle ingredienserne sammen til en tyk glasur.
Når stængerne er bagt færdige, skal de overtrækkes med glasuren med det samme.

6
Færdig

Efterfølgende skærer du stængerne i 2 cm. brede snitter, mens de stadig er varme, ellers knækker de når de skæres.

7
Færdig

Sørg for at kagerne er helt kolde, inden du ligger dem i en dåse/bøtte, ellers bliver de bløde.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Brændte mandler
Næste
Lækkert bananbrød med chokolade
Forrige
Brændte mandler
Næste
Lækkert bananbrød med chokolade

Tilføj din kommentar