Saltede mandler

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
2 dl Vand
2 spsk. Salt
200 g Mandler

Saltede mandler

Hvad er et tapasbord uden saltede mandler?

ingredienser

Anvisninger

Del

Hvad er et tapasbord uden saltede mandler?

Ikke et rigtigt tapas bord – hvis du spørger mig.
Det er ualmindelig nemt at lave en omgang saltede mandler. Og mandlerne kan selvfølgelig bruges til meget andet end tapas, de gør sig fx også godt i en salat eller som en snack i madpakken.

Trin

1
Færdig

Kog vandet, opløs saltet i det kogende vand.

2
Færdig

Kom mandlerne i saltvandet og lad det stå og trække i 20 min.
Tænd ovnen op 150ºC

3
Færdig

Hæld vandet fra mandlerne og læg dem på en bageplade med bagepapir, spred dem godt ud.
Bag mandlerne i ovnen i ca. 20 min.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 2 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Ingefærshot
Næste
Feta dip
Forrige
Ingefærshot
Næste
Feta dip

Tilføj din kommentar