Spaghetti carbonara

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
4 Past. æggeblomme
40 g Frisk parmasan
200 g Bacon
200 g Frisk pasta
1 fed Hvidløg
Peber

Spaghetti carbonara

Mandens livret!

Fremhævet:
  • Bacon
  • Ost
  • Pasta
Køkken:

ingredienser

Anvisninger

Del

Mandens livret!

Min dejlige mand ELSKER Carbonara, og han plager altid om at få det til aftensmad, så det fik han her den anden dag, med lækkert hjemmelavet hvidløgs/oste brød til.

Trin

1
Færdig

Kog din pasta som angivet på pakken, husk at gemme 1-2 dl. af kogevandet. I en skål blander du æggeblommer, parmesan ost og lidt peber sammen.

2
Færdig

Varm en pande op, pil hvidløget, mas det med hånden og kom det på den varme pande. Steg baconen ind til det begynder at blive sprødt. Fjern hvidløget igen og smid det ud.

3
Færdig

Dræn pastaen for vand (husk at gemme lidt vand) og kom det på den varme pande med baconen.
Rør det rundt et par gange og fjern så panden fra varmen.

4
Færdig

Kom en slat af kogevandet i, rør rundt og hæld æggemassen i.
Rør godt rundt mens ægget tilberedes af eftervarmen og kom igen lidt af vandet i ind til pastaen er lækker blank.

5
Færdig

Serveres straks med en omgang frisk parmesan og et friskkværnet peber over.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 2 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Hveder
Forrige
Varme hveder med kardemomme
Næste
Syndige donuts med glaze
Hveder
Forrige
Varme hveder med kardemomme
Næste
Syndige donuts med glaze

Tilføj din kommentar