2 0

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Ændre servering:
1 Vanilje stang
100 g Sukker
2 tsk. Bagepulver
2 tsk. Natron
1 tsk. Salt
500 g Hvedemel
4 Æg
180 g Smør Smeltet
6 dl Kærnemælk
1 Citron

Sprøde Vafler

Hver dag er vaffel dag!

Ingredienser

Anvisninger

Del

Sprøde Vafler

Hver dag er vaffel dag!

Men der er én dag om året hvor det er ekstra tilladt at spise lækre sprøde vafler. Det er på den internationale vaffeldag D. 25. Marts, og den dag kan man da ikke bare ignorerer. Derfor får I her min opskrift på vafler. De smager super godt, de er lækre sprøde, fluffy og helt og aldeles uimodståelige! Specielt med en masse frisk frugt og is på toppen.

Husk at tjekke alle mine kurser ud, der kommer løbende nye kurser og datoer.

Tak fordi du læser med❤️

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Trin

1
Færdig

I en skål blander du mel, bagepulver, natron, salt, sukker, kornene fra vaniljestangen og citron skallen.

2
Færdig

I en ren skål, med rene piskeris piskes æggehviderne helt stive.
Kom smeltet smør (det må ikke være for varmt, så får vi bare lavet røreæg), kærnemælk, æggeblommer og citron saft i mel blandingen, og pisk det godt med en mixer. Stop så snart dejen er ensartet.

3
Færdig

Vend æggehviderne i dejen.

4
Færdig

Steg vaflerne på et godt varmt vaffeljern, husk at spraye pladerne hvis de ikke er nonstick. Serveres evt. med friske bær, is, sirup, sukker eller syltetøj.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Bamseboller med hvid hvede
Tilbage
Bamseboller med hvid hvede
Fastelavnsboller med det hele
Næste
Fastelavnsboller med det hele
Bamseboller med hvid hvede
Tilbage
Bamseboller med hvid hvede
Fastelavnsboller med det hele
Næste
Fastelavnsboller med det hele

Tilføj kommentarer