• Forside
  • Bagværk
  • Squashkage med nødder, chokolade stykker og lækre krydderier
0 0

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
Dejen
3 Æg
150 g Rørsukker
80 g Brun farin
1 Vanilje stang
0,5 tsk Kardemomme
1 tsk. Kanel
0,5 tsk. Allehånde
125 g Smør
100 g Pecan nødder Hakket groft
100 g Mørk chokolade Hakket groft
2 tsk. Bagepulver
1 tsk. Natron
250 g Hvedemel
250 g Squash revet groft
Topping
150 g Smør Stuetempereret
160 g Flødeost Stuetempereret
1 Vanilje stang
170 g Flormelis

Squashkage med nødder, chokolade stykker og lækre krydderier

Undervurder ikke en saftig squashkage!

ingredienser

  • Dejen

  • Topping

Anvisninger

Del

Undervurder ikke en saftig squashkage!

Squashkage er en lækker, krydret, saftig og blød kage, og den er stærkt undervurderet!
Den her version indeholder både nødder, chokolade stykker og lækre krydderier.
Kagen er nem at bage og hurtig at smække sammen, hvis du pludselig føler en stærk trang til lækker kage, eller der kommer dejlige gæster til eftermiddags kaffen.
Uanset anledningen, så skal du gøre dig selv den tjeneste at bage den her lækre kage, du vil ikke fortryde det👍🏼

Trin

1
Færdig

Kagen

Tænd ovnen på 180ºC
Beklæd bunden af en springform med bagepapir og spray siderne med bagespray.

2
Færdig

I en skål piskes æg, rørsukker, farin, vanilje korn, kardemomme, kanel, allehånde og blødt smør sammen til en luftig masse.
I en anden skål blandes hakkede nødder, chokolade, bagepulver, natron og mel.

3
Færdig

Vend de tørre ingredienser i de våde ingredienser, og vend til sidst den revet squash i.
Hæld dejen i springformen og spred den jævnt ud.
Bag kagen midt i ovnen i ca. 30 min. eller til dejen ikke hænger ved en tandstik.

4
Færdig

Topping

Kom smør, vaniljekorn, flødeost og lidt af flormelissen i en skål og pisk med en mixer.
Tilsæt flormelis lidt ad gangen og pisk ind til massen er let og luftig - hav tålmodighed, det tager ca. 5 min.
Når kagen er kølet af dekorerer du din kage med cream cheese forsting som du lyster.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Walesstang
Forrige
Klassisk walesstang
Næste
Nem brombær cheesecake i glas
Walesstang
Forrige
Klassisk walesstang
Næste
Nem brombær cheesecake i glas

6 Kommentarer Skjul kommentarer

Hej Bente
Det er bare en helt almindelig springform om den lige er 22 eller 25 cm spiller ikke den store rolle.
Bare husk at holde øje med kagen til sidst i bagetiden:-)

Hej Louise
Du kan sagtens fryse kagen ned, jeg ville dog vente med at komme cremen på til efter den er tøet op. 🙂
Vh. Nicoline

Super, det var også min tanke. Glæder mig til jeg skal være kage krea. Har også fundet inspiration i nogle af dine andre opskrifter. Tak for det 🙂

Tilføj din kommentar