Tanjas honninghjerter

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
500 g Mel
200 g Sukker
3 tsk. Natron
3 tsk. Kanel
2 tsk. Stødt ingefær
2 tsk. Allehånde
90 g Honning
200 g Smør Koldt, i små tern
0,5 dl Vand
300 g Chokolade Til overtræk

Tanjas honninghjerter

Honninghjerter på den nemme måde

ingredienser

Anvisninger

Del

Nemme hjerter

Så er det blevet tid til at lave honninghjerter. Den her opskrift er rigtig nem, den kræver ingen fordej, og alle ingredienserne skal bare røres sammen i en skål, så er dejen færdig.
Jeg har fået opskriften fra min kollega Tanja, hun brugte den da hun var dagplejer, og lavede den sammen med børnene, så opskriften må siges at være børnevenlig. Derfor er denne opskrift også opkaldt efter hende, Tanjas honninghjerter.

Trin

1
Færdig

Alle ingredienser kommes i en skål og røres sammen til dejen er ensartet.
Stil dejen på køl i ca. 30 min.

2
Færdig

Tænd ovnen på 200 ºC

3
Færdig

Rul dejen ud, på et mel drysset bord, til ca. 1 cm. tykkelse.
Med en hjerte udstikker udstikkes hjerterne.
Placer dem på en bageplade med bagepapir.

4
Færdig

Bag hjerterne i ovnen i ca. 10 min.
Giv kagen et let tryk, inden du tager dem ud, hvis dejen "hæver op" igen er den færdig. De må endelig ikke få for meget, så bliver de tørre.

5
Færdig

Lad kagerne køle på en rist inden du overtrækker dem med smeltet chokolade.
Opbevares i en tætsluttet bøtte.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Brownie in a jar
Næste
Nemme konfekt stykker
Forrige
Brownie in a jar
Næste
Nemme konfekt stykker

Tilføj din kommentar