0 0

Del på dit sociale netværk:

Eller du kan bare kopiere og dele denne webadresse

ingredienser

Justér serveringer
Pandekage
520 g Hvedemel
100 g Sukker
Salt
1 tsk. Allehånde
1 Vanilje stang
100 g Smør
6 Æg
8 dl Mælk
Mascarponecreme
300 g Mascarpone
4 dl Fløde
4 spsk. Flormelis
1 Vanilje stang
Andet
0.25 dl Espresso
0.25 dl Bailyes
Kakaopulver

Tiramisu pandekage kage

En kombination af to favoritter

ingredienser

  • Pandekage

  • Mascarponecreme

  • Andet

Anvisninger

Del

En kombination af to favoritter

Tiramisu er en af mine absolutte ynglings desserter og det samme er pandekager, derfor er denne kombination af de to desserter også blevet en favorit!

Trin

1
Færdig

Pandekager

Bland mel, sukker, salt, allehånde og vanilje sammen.
Kom smeltet smør (gerne på den pande hvor du skal stege pandekagerne), æg og mælk i og pisk det godt sammen, ind til der ikke er flere klumper.

Steg pandekagerne på panden til de er gyldne, og køl dem af.

2
Færdig

Creme

Kom mascarpone, fløde, flormelis og kornene fra vaniljestangen (som du lige har mast sammen med lidt flormelis) i en skål, og pisk det hele sammen til en ensartet creme. Den skal kunne “stå” af sig selv. Vær forsigtig når du pisker den, lige pludselig går det stærkt. Hellere stoppe lidt før, og så piske det sidste i hånden.

Bland kaffe og Baileys sammen og køl det af.

3
Færdig

Samling

Læg en pandekage på det fed kagen skal serveres på. Dryp 1-2 tsk. af kaffe/Baileys blandingen på pandekagen. Smør 1 stor spsk. creme ud på pandekagen. Læg endnu en pandekage på og gentag.
På hvert andet lag creme drysses et tyndt lag kakao pulver ud over med en trådsi.
Fortsæt ind til der ikke er flere pandekager/creme.

4
Færdig

På den øverste pandekage smøres en tykt lag creme, og der drysses med kakao. Brug evt. et mønster til at drysse ud over.

Det Glade Køkken

Hej jeg hedder Nicoline, er mor til en dejlig dreng på 3 år og gift med min dejlige mand Stefan. Det Glade Køkken er min blog, hvor jeg deler mine opskrifter, DIY og andet fra min hverdag. Jeg håber du har lyst til at læse med.

Forrige
Søndags snyderen – Nutella Croissants
Næste
Burger med karamelliseret rødløg
Forrige
Søndags snyderen – Nutella Croissants
Næste
Burger med karamelliseret rødløg

Tilføj din kommentar