Andet sødt, Bag med, Bagværk, Blandet godter, Chokolade, Kager, Klassiker, Opskrifter

Roulade med Kinder Pingui

Roulade med Kinder Pingui

Roulade med Kinder Pingui

Roulade med Kinder Pingui

Roulade med Kinder Pingui

Roulade, chokolade og kinder pingui😅

Hvad mere kan man forlange?

Den her roulade er super nem at lave, og kan hurtigt bikses sammen hvis der kommer uventet gæster, eller der opstår et akut behov for kage 😉

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Roulade med Kinder Pingui

kinder Pingui roulade

Udskriv Pinterest
Antal: 10 Pers.

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

Rouladen

  • 90 g sukker
  • 4 æg
  • 60 g Mel
  • 1 tsk. Bagepulver
  • 2 Spsk Kakaopulver
  • 1 Spsk. Kartoffelmel

Creme

  • 200 g Mascarpone
  • 250 g Fløde
  • 5 stk kinder Pingui, Lignende produkter kan snildt bruges

Overtræk

  • 150 g Mælkechokolade
  • 100 g Fløde

Pynt

  • 200 g Fløde
  • Jordbær
  • kinder pingui

Sådan gør du

Roulade

  • Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
    Beklæd en bradepande med bagepapir
  • Del dine æg i hvider og blommer, pas på der ikke kommer blomme i hviderne, så vil de ikke piskes stive.
    Pisk hviderne helt stive i en ren skål.
  • I en anden skål piskes nu sukker og æggeblommer lyse og luftige - ca. 5 min.
  • I en 3. skål blander du mel, bagepulver, kartoffelmel og kakao.
    Sigt de tørre ingredienser i æggeblommerne og vend dem sammen til en ensartet masse
  • Vend nu de stift pisket hvider i ad 2 omgange.
    Spred dejen ud på bagepladen i et jævnt lag.
  • Bages midt i ovnen i 6-7 min.
    Den er færdig når du kan prikke let til den med fingeren og dejen "hopper tilbage"
  • Tag bunden ud af ovnen, trækbagepapiret over på en rist.
    Find et nyt stykke bagepapir frem og læg det oven på bunden.
    Ven nu bund og de 2 stykker bagepapir på hovedet, lad det ligge i 2 min, og pil så bagepapiret af den side der vender opad (bunden).
  • Kom et nyt stykke bagepapir på, eller vend det brugte stykke med den rene side nedad mod bunden igen.
    Kom nu et vådt opvredet viskestykke over bunden, mens du laver fyldet.

Fyld

  • Kag dine kinder penguie i små stykker og sæt det til side.
  • I en skål kommer du fløde og masarpone. Pisk med en elmixer ind til cremen er fast men stadig cremet og blød.
    Vend nu de hakket kinder penguie i cremen, du kan evt. komme lidt fint hakket mælkechokolade i også.

Samling

  • Når din roulade bund er afkølet, smører du dit fyld på toppen, sørg for at det er fordelt jævnt.
    Lad ca. 2 cm være fri langs 1 af de lange sider.
  • Rul nu din roulade, på den lange led, brug bagepapiret til at rulle med, det er meget lettere.
    De "tomme" 2 cm. skal vende væk fra dig, det er din lukning.
  • Når du har rullet din roulade, pakker du den stramt ind i noget bagepapir, og lægger den på køl mens du laver dit overtræk.

Overtræk

  • I en skål der kan gå i mikroovnen kommer du din fint hakket chokolade og fløden.
    Giv det 30 sek. i mikroovnen, rør rundt og giv det nu 10 sek. ind til det er smeltet, og er en blank ensartet masse.
  • Lad chokoladen køle i 15-20 min. ved stuetemperatur.
  • Tag din roulade ud af køleskabet og stil den på en rist, med sammenføjningen nedad.
    Hæld dit chokolade overtræk over rouladen. Lad den stå på risten i 5 min. og flyt den så til det fad den skal serveres på, og stil den på køl.

Pynt

  • Pisk fløden godt stiv, og kom den i en sprøjtepose med den ønsket tyl.
    Pynt nu din roulade med flødeskum, jordbær og en Kinder Pingui.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering