Rygeostsalat – perfekt til ostebordet
Rygeostsalat – perfekt til ostebordet
Rygeostsalat er en af mine absolutte favoritter på et ostebord. Det smager godt på rugbrød, knækbrød, kiks og bestemt også på et lækkert nybagt franskbrød. Det friske fra radiserne og agurkerne sammen med den cremet rygeost og creme fraichen, er næsten som at få en bid af foråret ind i munden.
Det er nemt at lave, og så kan du helt selv justere hvor røget den skal være ved at tilsætte mere eller mindre af den fantastiske rygeost.
Tak fordi du læser med
Du kan følge med på Instagram her og facebook her
Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her
Ingredienser
- 150 g Rygeost
- 100 g Creme fraiche
- 50 g Radiser
- 50 g Agurk
- 1 spsk. Purløg
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hak agurk og radisser i små tern og hak pulrøg fint.
- I en skål røres rygeost og creme fraiche godt sammen.
- Kom her efter agurk, radiser og purløg i (hold evt. lidt purløg tilbage til pynt) og rør det godt sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Pynt evt. af med lidt hakket purløg og nogle radiser i tynde skiver lige inden servering
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!