Sprøde Vafler
Sprøde Vafler
Hver dag er vaffel dag!
Men der er én dag om året hvor det er ekstra tilladt at spise lækre sprøde vafler. Det er på den internationale vaffeldag D. 25. Marts, og den dag kan man da ikke bare ignorerer. Derfor får I her min opskrift på vafler. De smager super godt, de er lækre sprøde, fluffy og helt og aldeles uimodståelige! Specielt med en masse frisk frugt og is på toppen.
Husk at tjekke alle mine kurser ud, der kommer løbende nye kurser og datoer.
Tak fordi du læser med
Du kan følge med på Instagram her og facebook her
Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her
UDSTYR I SHOPPEN
- Vaniljepasta
- Vaffeljern
Ingredienser
- 1 Vanilje stang
- 100 g Sukker
- 2 tsk. Bagepulver
- 2 tsk. Natron
- 1 tsk. Salt
- 500 g Hvedemel
- 4 Æg
- 180 g Smør
- 6 dl Kærnemælk
- 1 Citron
Sådan gør du
- I en skål blander du mel, bagepulver, natron, salt, sukker, kornene fra vaniljestangen og citron skallen.
- I en ren skål, med rene piskeris piskes æggehviderne helt stive. Kom smeltet smør (det må ikke være for varmt, så får vi bare lavet røreæg), kærnemælk, æggeblommer og citron saft i mel blandingen, og pisk det godt med en mixer. Stop så snart dejen er ensartet.
- Vend æggehviderne i dejen.
- Steg vaflerne på et godt varmt vaffeljern, husk at spraye pladerne hvis de ikke er nonstick. Serveres evt. med friske bær, is, sirup, sukker eller syltetøj.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!