Andet sødt, Bag med, Bagværk, Chokolade, Højtider, Kager, Opskrifter

Tanjas honninghjerter

Tanjas honninghjerter

Tanjas honninghjerter

Tanjas honninghjerter

Tanjas honninghjerter

Så er det blevet tid til at lave honninghjerter. Den her opskrift er rigtig nem, den kræver ingen fordej, og alle ingredienserne skal bare røres sammen i en skål, så er dejen færdig.
Jeg har fået opskriften fra min kollega Tanja, hun brugte den da hun var dagplejer, og lavede den sammen med børnene, så opskriften må siges at være børnevenlig. Derfor er denne opskrift også opkaldt efter hende, Tanjas honninghjerter.

Tak fordi du læser med

Du kan følge med på Instagram her og facebook her

Husk at du kan købe alt dit kageudstyr i webshoppen her

Har du set vores webshop med lækkert bageudstyr?

Tanjas honninghjerter

Tanjas honninghjerter

Honninghjerter på den nemme måde
Udskriv Pinterest
Antal: 12 stk

UDSTYR I SHOPPEN

Ingredienser

  • 500 g Mel
  • 200 g Sukker
  • 3 tsk. Natron
  • 3 tsk. Kanel
  • 2 tsk. Stødt ingefær
  • 2 tsk. Allehånde
  • 90 g Honning
  • 200 g Smør
  • 0,5 dl Vand
  • 300 g Chokolade

Sådan gør du

  • Alle ingredienser kommes i en skål og røres sammen til dejen er ensartet. Stil dejen på køl i ca. 30 min.
  • Tænd ovnen på 200 ºC
  • Rul dejen ud, på et mel drysset bord, til ca. 1 cm. tykkelse. Med en hjerte udstikker udstikkes hjerterne. Placer dem på en bageplade med bagepapir.
  • Bag hjerterne i ovnen i ca. 10 min. Giv kagen et let tryk, inden du tager dem ud, hvis dejen "hæver op" igen er den færdig. De må endelig ikke få for meget, så bliver de tørre.
  • Lad kagerne køle på en rist inden du overtrækker dem med smeltet chokolade. Opbevares i en tætsluttet bøtte.
Har du prøvet opskriften?Tag @DetGladeKoekken.dk eller brug #DetgladeKøkken!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering